Όταν οι αθλητές προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους (pics)

Όταν οι αθλητές προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους (pics)

bet365

H οικογένεια Μπέκαμ τίμησε τα ελληνικά νερά για τις διακοπές της, είδαμε τον Πολ Τζορτζ σαν Γερμανό τουρίστα στη Μύκονο και το gazzetta.gr θυμάται αθλητές που προτίμησαν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα ελληνικά νησιά είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους τουρίστες κι ήδη... παρατηρήσαμε μερικούς εκλεκτούς επισκέπτες!

Η οικογένεια Μπέκαμ τις τελευταίες μέρες μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ερμιόνη και φροντίζουν να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση στην χώρα μας! Από την άλλη είδαμε τον Πολ Τζορτζ με σαγιονάρα και καλτσούλα και... δακρύσαμε λιγάκι.

Το gazzetta.gr θυμάται αθλητές που τίμησαν τα ελληνικά νερά και κάνει σχέδια για διακοπές!

Οι Μπέκαμς!

Ο Πολ Τζορτζ με... τρελό στυλάκι για σούσι στη Μύκονο!

Πριν από δύο καλοκαίρια ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε τουρ στα ελληνικά νησιά και πανικό σε Ύδρα, Σύρο, Μύκονο κι απ΄όπου πέρασε!

Ο Κόμπι Μπράιαντ, η γυναίκα του και οι δύο του κόρες είχαν βρεθεί στην Αθήνα για να επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους, ενώ επισκέφτηκαν όσο πιο πολλά νησιά μπόρεσαν!

Ο Σέρχιο Γιουλ είχε βρεθεί με την αγαπημένη του στην όμορφη Σαντορίνη κι είχε μείνει με... ανοιχτό το στόμα από την εκπληκτική θέα.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν ξέρουμε αν θα τιμήσει φέτος την Ελλάδα, αλλά όταν είχε περάσει από τα ελληνικά νησιά και την Αθήνα έσπειρε πανικό.

Το 2014 ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε έρθει με την αγαπημένη του στην Αθήνα.

Κι ο Τζον Τέρι είχε έρθει παλιότερα στα νησιά του Ιονίου.

Ο Ζεράρ Πικέ κι η Σακίρα είχαν επιλέξει το Πόρτο Χέλι για τις βουτιές τους το καλοκαίρι του 2015 κι είχαν ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία, ενώ το 2011 είχαν περάσει από τη Μύκονο.

 

Τελευταία Νέα