Οι Μπακς έχουν χάσει από όλους τους διεκδικητές του τίτλου! (pic)

Νίκος Καρφής
Οι Μπακς έχουν χάσει από όλους τους διεκδικητές του τίτλου! (pic)

bet365

Oι Μπακς συνεχίζουν τις ήττες και δεν σταματούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα από τις καλές ομάδες του ΝΒΑ, τα σύνολα που έχουν μεγάλες βλέψεις για τα playoffs.

Δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στις νίκες οι Μπακς κόντρα στους Ράπτορς.

Τα... ελάφια ηττήθηκαν και από τους Καναδούς και πλέον έφτασαν τα 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα, με τον Greek Freak να τονίζει πως η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να βρει φέτος μια σταθερότητα στο παιχνίδι της και αυτό φαίνεται σε παρκέ και τα αποτελέσματα που φέρνει.

Οι Μπακς έχουν φτάσει στο 16-12, ενώ πέρυσι έκαναν την 12η ήττα τους, μετά από 53 νίκες!

Αν παρατηρήσει κάποιος όλα της τα ματς μέσα στη σεζόν, θα δει πως το Μιλγουόκι δεν έχει βρει τρόπο να πάρει ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, αυτούς που διεκδικούν πράγματα στα playoffs.

Δεν μπορεί να νικήσει τις ομάδες με υψηλούς στόχους

Τα... ελάφια ξέρουν να παίρνουν τα ματς όταν κοντράρονται με τις ομάδες που δεν δείχνουν ικανές για playoffs, όταν όμως αναγκάζονται να παίξουν με εκείνους που στοχεύουν σε μια σπουδαία πορεία στα playoffs, ακόμα και σε τίτλο, τα αποτελέσματα τους είναι απογοητευτικά.

Οι Μπακς έχουν χάσει από Σέλτικς, Χιτ, Γιουτα (2 φορές), Λέικερς, Νετς, Σανς και Ράπτορς, ενώ γνώρισαν την ήττα και από 2 ομάδες που θα παλέψουν για την είσοδο τους στην postseason Τους Χόρνετς και τους Πέλικανς.

Στον αντίποδα έχουν νικήσει μια φορά το Μαϊάμι, μία το Τορόντο και μία τους Νάγκετς σχετικά με τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.

Όλοι γνωρίζουν πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, αφού στα playoffs θα έχουν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι τους που δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτό το σημείο.

Το Μιλγουόκι ψάχνει τα... πατήματα και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ήταν κορυφαία στην Ανατολή για 2 σερί σεζόν, αλλά έχανε 3-4 κρίσιμα ματς στα playoffs και έμενε εκτός.

Ο Γιάννης και η παρέα του είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την κατάσταση και αν πάρουν μεγάλες νίκες ενάντια σε σπουδαίους αντιπάλους, θα ανεβούν ψυχολογικά, κάτι που έχουν μεγάλη ανάγκη από τις 4 σερί ήττες.

Οι Μπακς έχουν να ηττηθούν 4 σερί φορές από τα playoffs του 2019, τότε που οι Ράπτορς επέστρεψαν από το 2-0, το έκαναν 2-4 και πέρασαν στην επόμενη φάση για να πάρουν τον τίτλο στη συνέχεια.

Παρόλο που έχουν την 2η καλύτερη επίθεση της λίγκας, στην άμυνα θέλουν πολλή δουλειά, αφού βρίσκονται στην 17η θέση και δέχονται 112.6 πόντους ανά ματς.

Πολλές νίκες με ομάδες που λογικά θα είναι εκτός playoffs

Τα ελάφια μεταμορφώνονται όπως είναι λογικό, όταν παίζουν με μέτριες ομάδες.

Η ποιότητα παίζει μεγάλο ρόλο και τα... ελάφια νικούν άνετα τα σύνολα που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μπουν playoffs.

Το έχουν κάνει 3 φορές φέτος με τους Πίστονς, έχουν επικρατήσει των Μάτζικ, ενώ έχουν υποτάξει 3 φορές τους Καβς.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να γράψουν 6 συνεχόμενες νίκες και να φτιάξουν ένα σερί ικανό να τους δώσει φτερά για τη συνέχεια.

Τα προηγούμενα χρόνια στη regular season πετούσαν και έβρισκαν το... κόλπο να νικούν ακόμα και τους σπουδαίους αντιπάλους τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα