Τα (νέα) ρεκόρ του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου (vid)

Τα (νέα) ρεκόρ του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου (vid)

Τα (νέα) ρεκόρ του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια από τις τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες χωρίς ήττα, έφτασε τα 11 «διπλά» στο πρωτάθλημα και ο Λουτσέσκου μιλάει για το προσωπικό ρεκόρ του στην Ελλάδα!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απόλυτα ειλικρινής, δεν γνώριζε για τις 100 νίκες που συμπλήρωσε σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον, ένα γήπεδο που πέρασε τρία χρόνια της καριέρας του, σ’ ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες, την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, που έχει πετύχει αυτό το ρεκόρ.

«Δεν το ήξερα και δεν το είχα σκεφτεί. Για μένα ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία για το επόμενη παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο. Ξέρω πολύ καλά ότι οι στατιστικές παίζουν έναν ρόλο, αλλά για εμάς ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο», ομολόγησε δίχως να μπει στη διαδικασία να ψάξει και να θυμηθεί ότι από τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα μέτρησε 37 νίκες σε 107 αγώνες ως τεχνικός της Ξάνθης και 63 νίκες με τον ΠΑΟΚ κι ανά διοργάνωση: 73/143 στη Super League, 22/36 στο Κύπελλο Ελλάδας και 5/14 στα Κύπελλα Ευρώπης.

Τα 11 «διπλά»

Οι «ασπρόμαυροι» με το «διπλό» στην Ξάνθη έφτασαν τις 11 νίκες μακριά από την Τούμπα, επίδοση που συνιστά ρεκόρ σε πρωτάθλημα 16 ομάδων. Την περίοδο 1975-76 η ομάδα του Γκιούλα Λόραντ, στο δρόμο προς το πρώτο πρωτάθλημα, είχε σταματήσει στα 10 «διπλά», ενώ μένει «όρθια» η επίδοση της μεγάλης ομάδας του Λες Σάνον με 12 «διπλά» την σεζόν 1972-73, αλλά σε πρωτάθλημα 18 ομάδων και 34 αγωνιστικών.

Άλλωστε, έχουν περάσει 13 μήνες από την τελευταία εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ (στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2), με τους «ασπρόμαυρους» να παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και να κυνηγούν το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Παναθηναϊκού από την σεζόν 1963-64.

Οι αήττητοι…

Δεν άλλαξε κάτι σ’ ότι αφορά τη λίστα με τις αήττητες ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τέσσερις ομάδας παραμένουν, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς να στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια στο Ισραήλ, δίχως ήττα, με τον ΠΑΟΚ να «σκαρφαλώνει» στη 2η θέση της σχετικής λίστας με 23 νίκες σε 26 αγώνες.

Πιο αναλυτικά:

1. Ερ. Αστέρας: 25 νίκες, 3 ισοπαλίες.

2. ΠΑΟΚ: 23 νίκες, 3 ισοπαλίες.

3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 20 νίκες, 6 ισοπαλίες.

4. Σλόβαν Μπρατισλάβας: 18 νίκες, 4 ισοπαλίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα