Δέκα φορές που οι Άγγλοι διασύρθηκαν σε Champions και Europa League (pic & vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Δέκα φορές που οι Άγγλοι διασύρθηκαν σε Champions και Europa League (pic & vids)

bet365

Η Έβερτον υπέστη ντροπιαστική ήττα με 1-5 στο Γκούντισον Πάρκ από την Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης (23/11) και μπήκε στο «κλειστό» κλαμπ των αγγλικών συλλόγων, που έχουν διασυρθεί δεχόμενοι τέσσερα και πέντε γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα «ζαχαρωτά» τα έκαναν όλα λάθος στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και οι καταπληκτικοί Μπεργκαμάσκι τους διέρσυραν μέσα στο Μέρσεϊσάιντ, επικρατώντας με 1-5.

Με αυτό το αποτέλεσμα, συμπλήρωσαν τη 10αδα των αποτελεσμάτων που στο Νησί δεν θέλουν ούτε να θυμούνται, αλλά και απεύχονται να ξαναδούν.

Στην παρακάτω λίστα παρατίθενται τα πιο «βαριά» αποτελέσματα των Άγγλων στο Champions League και το Europa League, από άποψη παθητικού τερμάτων. Οι δράστες ποικίλλουν ανά εθνικότητα, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή που έχει... διασκεδάσει περισσότερο, ως τώρα, τις αναμετρήσεις με βρετανικούς συλλόγους και δη με την Άρσεναλ!

Θυμηθείτε τα παιχνίδια:

Σπαρτάκ Μόσχας - Άρσεναλ 4-1

Νιούκάστλ - Ίντερ 1-4

Μίλαν - Άρσεναλ 4-0

Ντιναμό Κιέβου - Έβερτον 5-2

Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ 5-1

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 4-0

Πόρτο - Λέστερ 5-0

Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ 5-1

Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 1-5

Έβερτον - Αταλάντα 1-5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα