Αριθμοί και στοιχεία για την 7η αγωνιστική (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αριθμοί και στοιχεία για την 7η αγωνιστική (pics)

bet365

Τα 11 λάθη του Σοτζέι Μασούντ στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός, οι πάσες του Μαουρίτσιο και στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επό της Λαμίας στην Τούμπα, καθώς και η παρουσία του Επασί Μποκά του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο και το «διπλό» των Βοιωτών, συνθέτουν το παζλ της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Λειψία – Πόρτο με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Βέρνεν ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η δράση της Superleague Σουρωτή επανήλθε στην καθημερινότητά μας, με εντυπωσιακά παιχνίδια, ανατροπές σε βαθμολογία και σκορ, παίκτες που ξεχώρισαν και στατιστικά που «κλέβουν» την παράσταση στη συνολική εικόνα της αγωνιστικής και του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

- Ο Παναιτωλικός προσπάθησε με κάθε τρόπο και μέθοδο, όμως υπέστη το θύμα της πιο «σκληρής» ήττας της αγωνιστικής, βλέποντας τον Λεβαδειακό να «δραπετεύει» από το Αγρίνιο με 0-1. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου δημιούργησαν 24 τελικές προσπάθειες στην εστία των Βοιωτών, όμως πότε η αστοχία, πότε οι επεμβάσεις του Επασί Μποκά και πότε η ατυχία, τον άφησαν με το… παράπονο.

Αντίθετα, η Λαμία μέτρησε μόλις 3 τελικές προσπάθειες στην Τούμπα, ως φυσική αιτία αλλά παράλληλα και απότοκο της βαριάς ήττας από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Φράνκο Μάζουρεκ σταμάτησε στις 8, φτάνοντας τις 16 συνολικά εως τώρα στην Superleague και καταλαμβάνοντας την 3η θέση μεταξύ όλων των παικτών του πρωταθλήματος.

Οι επιδόσεις των δυο ομάδων στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία έρχεται σε συνέχεια της συνολικής τους παρουσίας ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός είναι 7ος στην κατάταξη με τις τελικές προσπάθειες, πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (93), Ολυμπιακό (86), Πανιώνιο (81), Ατρόμητο (73) και Πλατανιά (64), ενώ η Λαμία βρίσκεται δυο θέσεις πάνω από το τέλος, πάνω μόνο από την ΑΕΛ (33) και Απόλλωνα Σμύρνης (45).

ΚΑΡΤΕΣ

- Στην επεισοδιακή ισοπαλία της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια καταγράφηκε η «μερίδα του λέοντος», με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να βγάζει 10 κίτρινες και 2 κόκκινες στους παίκτες των δυο ομάδων. Αντίθετα, στο Παναιτωλικός - Λεβαδειακός βγήκαν μόλις 4 κίτρινες. Συνολικά αυτή την αγωνιστική καταγράφηκε ρεκόρ κόκκινων καρτών, με τις περισσότερες ως τώρα σε μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

ΛΑΘΗ

- Στην αγωνιστική ξεχώρισε ο Πανιώνιος, ως γηπεδούχος, αλλά και ηττημένος στη Νέα Σμύρνη από τον Ολυμπιακό με 3-4. Οι «κυανέρυρθοι» υπέπεσαν σε 55, κάτι που, όπως φαίνεται, τους κόστισαν και την ήττα τελικώς, αν και αυτή ήρθε με δραματικό τρόπο. Συνολικά στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με 292 καταλαμβάνει την 4η θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό (321), τον Παναθηναϊκό (299) και τη Λαμία (294).

Στον αντίποδα, Ξάνθη και Πλατανιάς έκαναν μόλις 21, με τους «ακρίτες» να αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ευχέρειά τους στο συγκεκριμένο τομέα, όντας τελευταίοι σε λάθη στο πρωτάθλημα με 231, ενώ και ο Πλατανιάς με 248 βρίσκεται τρεις θέσεις πάνω.

Στους παίκτες, ο Σοτζάι Μασούντ του Πανιωνίου έκανε 11 λάθη, φτάνοντας τα 66 στη φετινή σεζόν σε 7 παιχνίδια, φιγουράροντας στην 1η θέση της σχετικής λίστας…

ΠΑΣΕΣ

- Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε 80 με τον Λεβαδειακό, όντας στην 7η θέση μεταξύ όλων των ομάδων της Λίγκας με 385. Αντίθετα, η Ξάνθη έκανε μόλις 11 κόντρα στον «δικέφαλο», σε μια από τις χειρότερες επιδόσεις ως τώρα και τελείως αναντίστοιχη της εικόνας της ως τώρα, αφού είναι με 438 συνολικά.

Από τους παίκτες, ξεχώρισε ο Μαουρίτσιο του ΠΑΟΚ (20), που πήρε την άτυπη πρωτιά, κάνοντας ευκολότερο το έργο των συμπαικτών του απέναντι στη Λαμία.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

- Ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει και πάλι, μετρώντας 35, όσα και η ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ και συνολικά στο πρωτάθλημα είναι 1ος στη λίστα με 183.

Ως «κλέφτες» ξεχώρισαν αυτή την αγωνιστική οι Κρέσπο, Αναστασιάδης και Αρτυματάς, μετρώντας από 5.

Τέλος, στην 7η ημέρα της Superleague, ξεχώρισαν πολλοί παίκτες, που διεκδικούν το «βραβείο». Εκτός του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αξίζει ξεχωριστή αναφορά στον Επασί Μποκά. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, που μετράει φέτος 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τα γάντια του βασικού από τον Ζοζέ Ανιγκό, ήταν εντυπωσιακός στο Αγρίνιο, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να αποδράσει με το «διπλό». Μέτρησε συνολικά 13 επεμβάσεις και 17 κλεψίματα, αντέχοντας στην έντονη πίεση που άσκησε ο Παναιτωλικός, πραγματοποιώντας σωρεία επεμβάσεων και κρατώντας την εστία του απαραβίαστη. Στον Γάλλο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα