Ο Κέιν βάζει κάτω Μέσι, Κριστιάνο και Λεβαντόφσκι! (pics & vid)

Ο Κέιν βάζει κάτω Μέσι, Κριστιάνο και Λεβαντόφσκι! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κέιν βάζει κάτω Μέσι, Κριστιάνο και Λεβαντόφσκι! (pics & vid)

bet365

Ο Άγγλος στράικερ, πραγματικά, έχει... πάρει φωτιά! Μέσα στο 2017 σκοράρει ακατάπαυστα παρά το «διάλειμμα» του Αυγούστου και το χατ-τρικ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έκανε τους Μέσι, Κριστιάνο και Λεβαντόφκσι να του υποταχθούν, όπως αναλύει το gazzetta.gr.

Το βράδυ της Τρίτης στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, η Τότεναμ πέρασε ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ με το υπέρ της 3-0 για να κάνει το 2x2 στον 8ο όμιλο του φετινού Champions League.

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μ. με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Καβάνι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το... απόλυτο χατ-τρικ, αφού σκόραρε και με το αριστερό και με το δεξί πόδι, αλλά και με κεφαλιά για να πρωταγωνιστήσει στον απόλυτο βαθμό και να πάρει σπίτι του τη μπάλα της αναμέτρησης ώστε να θυμάται το νέο του επίτευγμα, το οποίο κατέγραψε επί κυπριακού εδάφους.

Σε πέντε αναμετρήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο Κέιν έχει σκοράρει εφτά φορές και φέτος μετράει ήδη πέντε τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ (πριν τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων).

Στο συγκεκριμένο κομμάτι της φετινής διοργάνωσης, έχει αφήσει πίσω τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπεν Γιεντέρ, οι οποίοι έχουν από τέσσερα τέρματα, ενώ επίσης οι Έντινσον Καβάνι και Ράιαν Μπάμπελ έχουν πετύχει από δύο γκολ.

Όσο για τα χατ-τρικ, σε σύνολο με τη φανέλα της Τότεναμ έχει φτάσει στα 9, όμως, σε αυτούς του εννέα μήνες του έτους που διανύουμε, τα έκανε ήδη 6 τα τριπλά του «χτυπήματα» και... βάζει τα γυαλιά στους Μέσι, Κριστιάνο και Λεβαντόφσκι. Ο Αργεντινός, ο Πορτογάλος και ο Πολωνός έχουν πετύχει από δύο χατ-τρικ και το σύνολό τους, βγάζει απλά την επίδοση του Βρετανού στράικερ!

Αν και τον Αύγουστο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα ούτε μια φορά στα αντίπαλα δίχτυα, ο Χάρι Κέιν πήρε... φόρα και δεν σταματάει με τίποτα μέσα στον Σεπτέμβρη. Έχει ήδη σκοράρει 11 φορές σε όλες τις διοργανώσεις (σε συλλογικό επίπεδο και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας), ενώ σε γενικότερο πλαίσιο μέσα στο τρέχον έτος και απομένοντας άλλοι τρεις γεμάτοι μήνες, έχει μετρήσει 34 γκολ σε 30 παιχνίδια!

Όσον αφορά σε επίπεδο Premier League, έχει αφήσει πολύ πίσω τους υπόλοιπους συναδέλφους του που συμπληρώνουν την κορυφαία πεντάδα στον τομέα του σκοραρίσματος μέσα στο 2017. Ο Σέρχιο Αγουέρο που απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ αστόχησε σε πέναλτι και έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στα 177 τέρματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών, έχει 24 γκολ σε 33 ματς εντός του τρέχοντος ημερολογιακού έτους.

Ακολουθούν οι Ρομέλου Λουκάκου (24 γκολ/28 ματς), Ντέλε Άλι (18 γκολ/ 34 ματς) και Αλέξις Σάντσες (17 γκολ/33 ματς). Κι αν γίνεται αντιληπτό το γεγονός πως τα μεγάλα ονόματα που «κυνηγούν» τον Άγγλο για να μην τον αφήσουν να τρέχει μόνος και άνετος στην ... κούρσα των γκολ, το πράγμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και άκρως τιμητικό για τον Κέιν, στη σύγκριση με... ολόκληρες ομάδες!

Μέσα στο 2017, αυτά τα 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, του έχουν χαρίσει επιθετική επίδοση καλύτερη από εφτά συλλόγους του κορυφαίου πρωταθλήματος! Η Σαουθάμπτον έχει πετύχει 33 γκολ, όσα και η Σουόνσι, η Μπέρνλι είναι στα 32 τέρματα, η Γουότφορντ στα 31 και ακολουθούν πιο κάτω οι Στόουκ (28), Γουέστ Μπρομ (27) και Κρίσταλ Πάλας (26). Βέβαια, το παράδειγμα των «αετών» του Λονδίνου αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί απόλυτα... ανταγωνιστικό προς τον Κέιν, αφού έχει αποτύχει να σκοράρει σε έξι ματς στον φετινό Μαραθώνιο της Premier League.

Για να καταλάβει κανείς πολύ καλύτερα τη... φούρια του Χάρι Κέιν και το κρεσέντο σκοραρίσματος σε ακόμα μια αγωνιστική περίοδο, έχοντας εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους φοβούνταν για πιθανό θαύμα της μιας χρονιάς μετά το ξεπέταγμά του στα «σπιρούνια», ο διεθνής φορ έχει πετύχει τα μισά από τα χατ-τρικ του Μάικλ Όουεν (!), μέσα σε ελάχιστους μήνες, με τον παλαίμαχο φορ να έχει σταματήσει στα 12.

Όσο για το Champions League, έγινε ο 7ος Άγγλος που σκοράρει τρεις φορές σε ένα ματς, μετά τους Άντι Κόουλ, Μάικ Νιούελ, Άλαν Σίρερ, Μάικλ Όουεν, Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ.

Μετά, πως να μη δηλώσει ο Ποκετίνο ότι έκανε τη γυναίκα του να ζηλέψει λέγοντας πως... αγαπάει πολύ τον Κέιν; Κάθε προπονητής θα τον αγαπούσε με τέτοια σχέση που έχει τα δίχτυα...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα