Ο Όσκαρ... ξεπέρασε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Όσκαρ... ξεπέρασε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Gazzetta team
Ο Όσκαρ... ξεπέρασε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

bet365

Η μεταγραφή του Όσκαρ στην Κίνα τον έφερε στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του Κόσμου! Διαβάστε ποιοι είναι οι υπόλοιποι δέκα.

Τα ποσά που δαπανούνται από τις κινεζικές ομάδες προκαλούν ζάλη. Τελευταίο τους χτύπημα ο Όσκαρ, για τον οποίο έδωσαν 52 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι. Το κέρδος των Μπλε είναι τεράστιο, αν σκεφτεί κανείς ότι απέκτησαν τον Βραζιλιάνο για 19 εκατομμύρια πριν από τεσσεράμισι χρόνια.

Παράλληλα, εκτόξευσαν τον μισθό του ίδιου το ποδοσφαιριστή στα ύψη, προκειμένου να τον πείσουν να ξενιτευτεί από την λαμπερή Premier League για την Ανατολή. Στόχευσαν στην περίπτωσή του, από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε. Έχει ξεκινήσει μόλις πέντε φορές και έχει μπει αλλαγές άλλες τέσσερις, ενώ στη Σαγκάη θα βρει έναν ακόμα παίκτη που δεν έπιασε στην Αγγλία και αναγέννησε την καριέρα του στην Κίνα. Τον Παουλίνιο.

Όπως τονίζει η Marca, ο νέος μισθός του Όσκαρ τον φέρνει στη δεύτερη θέση των πιο ακριβoπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κόσμου, αφήνοντας πίσω τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλτνο. Ρίχνοντας μια ματιά στη λίστα που δημοσίευσαν οι Ισπανοί για τους μεγαλύτερους ετήσιους μισθούς ποδοσφαιριστών, βλέπει κανείς ότι εκτός από τα... χοντρά λεφτά που έριξε στην αγορά φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι παίκτες που επέλεξαν Κίνα βρίσκονται σε περίοπτες θέσεις.

Η μεταγραφή του Όσκαρ, άλλωστε, έκανε αρκετούς να εκφράσουν τους φόβους τους πως το χρηματικό κίνητρο είναι πιθανόν να δελεάσει ακόμα περισσότερα ονόματα να φύγουν από την Ευρώπη...

Το top 10 (σε αναμονή και της μεταγραφής Τέβες στην Κίνα)

10. Εσεκιέλ Λαβέτσι (Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν): 15 εκατομμύρια
9. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) : 15.5 εκατομμύρια
8. Γκρατσιάνο Πελέ: Σαντόνγκ Λουνένγκ): 16 εκατομμύρια
7. Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 17.1 εκατομμύρια
6. Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ γιουνάιτεντ) 17.5 εκατομμύρια
5. Χουλκ (Σαγκάη): 20 εκατομμύρια
4. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης): 21 εκατομμύρια
3. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα): 22 εκατομμύρια
2. Όσκαρ (Σαγκάη): 24 εκατομμύρια
1. Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα): 30 εκατομμύρια

 

Τελευταία Νέα