Αριθμοί και στοιχεία από την 11η αγωνιστική (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αριθμοί και στοιχεία από την 11η αγωνιστική (pics)

bet365

Ντέρμπι με κάρτες και λάθη, «καρδιοχτύπια» στο Φάληρο, «ανάστασης» συνέχεια για τον Αστέρα Τρίπολης και ανατροπή στην Τούμπα, με την πρώτη ήττα του Ατρόμητου, περιλάμβανε το «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σπόρτινγκ Λ. – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αλλη μια ημέρα της Superleague Σουρωτή μπορεί να ιδωθεί από τη σκοπιά των αριθμών, που συνολικά διαμορφώνονται με μεγαλύτερη σαφήνεια, όσο προχωρά το πρωτάθλημα προς τα μισά του.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Λίγο έλειψε να «κολλήσει» στην ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός, φτιάχνοντας μεν 22 τελικές ευκαιρίες, αλλά κατορθώνοντας μόλις στο 84’ να σκοράρει με τον Κούτρη και να πάρει τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την καλή τους επίδοση στο συγκεκριμένο τομέα (132), αφού υπολείπονται μόνο της ΑΕΚ (142).

Αντίθετα, στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες της αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ και πλήρωσε την επιθετική αδυναμία του με το γκολ του Λιβάγια στην τελευταία φάση του αγώνα, που του στέρησε το «τρίποντο» σε ένα ακόμα ντέρμπι. Η συνολική παραγωγή των «πράσινων» στις τελικές είναι δεδομένη (95), μεταξύ των ομάδων της Superleague Σουρωτή.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Πίτι της Λαμίας είχε τις περισσότερες, φτάνοντας τις οκτώ, όμως η συνολική καλή του παρουσία δεν είχε αποτέλεσμα για την ομάδα του, που έπαιξε απέναντι στην Κέρκυρα με 11 εναντίον 9 σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, μένοντας στο 1-1.

ΚΑΡΤΕΣ

Στις αναμετρήσεις Λαμία-Κέρκυρα, Ξάνθη-Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ βγήκαν από οκτώ κάρτες, σχετικά λίγες σε σχέση με τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στις προηγούμενες αγωνιστικές και είχαν 10 και πλέον.

ΛΑΘΗ

Η Λεωφόρος φιλοξένησε ντέρμπι, συγκινήσεις, μεσαία δάχτυλα, αλλά και πολλά λάθη! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έκαναν από 50, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, σε ένα παιχνίδι που εκτός από το γκολ του Λιβάγια στο τελευταίο λεπτό, δεν διακρίθηκε για το θέαμα του. Για το «τριφύλλι» δεν είναι παράδοξη η επίδοση, αφού είναι η πρώτη ομάδα στην κατηγορία σε λάθη.

Αντιθέτως, ο ΠΑΣ έκανε στα Γιάννενα μόλις 17 απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως παρότι εύστοχος, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ισοφάριση και την ισοπαλία.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

Η Ξάνθη κατάφερε να αποσπάσει 29 φορές συνολικά τη μπάλα από τους παίκτες του Πανιωνίου, κάτι που σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εύκολη νίκη της με 2-0. Μόνος του ο Ντε Λούκας έφτασε τα 10, ενώ οι Ακρίτες είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού.

MVP

Άργησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το έκανε την κρισιμότερη στιγμή για την ΑΕΚ, στα δυο συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό! Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια, που αποδεικνύει πλέον την ποιότητά του και σκοράροντας και μάλιστα καθοριστικά γκολ. Ειδικά την Κυριακή στη Λεωφόρο «μίλησε» στο τελευταίο λεπτό, «χαρίζοντας» στην Ένωση έναν βαθμό που φαινόταν να έχει χαθεί. Ο Κροάτης ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης των «κιτρινόμαυρων», με τρεις τελικές από τις εννέα συνολικά της ομάδας του, όμως και τίποτε άλλο να μην είχε κάνει, το γκολ του θα αρκούσε για να του χαρίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα