«Κατάσκοπος» της Ζενίτ στο Καραϊσκάκη

«Κατάσκοπος» της Ζενίτ στο Καραϊσκάκη

«Κατάσκοπος» της Ζενίτ στο Καραϊσκάκη

bet365

Στο φαληρικό γήπεδο έγινε... παρέλαση από σκάουτ τη φετινή σεζόν κι αυτή τη φορά ετοιμάζεται να στείλει άνθρωπό της η Ζενίτ.

«Κατάσκοποι» κορυφαίων συλλόγων πέρασαν κατά τη διάρκεια της σεζόν από το «Καραϊσκάκη», ωστόσο παρ' ό,τι οι πρωταθλητές αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν αποτελεί και λόγο για να σταματήσει η προσέλευση των σκάουτ όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με τον «Γαύρο» άνθρωποι της Ζενίτ θα βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο για τις αναμετρήσεις με Άρη στο πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, προφανώς για να τσεκάρουν κάποιον παίκτη των «ερυθρολεύκων». Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που ρωσικές ομάδες ενεπλάκησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε μεταγραφικά σενάρια τόσο με τον Μανωλά, όσο και με τον Μασάντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα