Ξανά στο Ζέεφελντ προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Ξανά στο Ζέεφελντ προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Ξανά στο Ζέεφελντ προετοιμασία ο Ολυμπιακός

bet365

Στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ θα πραγματοποιήσει και φέτος την καλοκαιρινή του προετοιμασία ο Ολυμπιακός, στο διάστημα 7-18 Ιουλίου.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο στο μεγάλο Λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες ενόψει της επόμενης σεζόν και για μία ακόμα φορά τα καλοκαιριά... βάσανα, θα βρουν τους παίκτες στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Οι Πειραιώτες έκλεισαν το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο όπως αναφέρει ο «Γαύρος», με την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους να γίνεται στις 7 Ιουλίου και την επιστροφή στην Ελλάδα να έχει οριστεί για τις 18 Ιουλίου. Στις 21 του ίδιου μήνα εξάλλου θα γίνει το ταξίδι για τη Νέα Υόρκη, ώστε να συμμετάσχουν στο σπουδαίο φιλικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα