Νεύρα και... σιγουριά πρόκρισης στον ΠΑΟ

Νεύρα και... σιγουριά πρόκρισης στον ΠΑΟ

Νεύρα και... σιγουριά πρόκρισης στον ΠΑΟ

bet365

Με τη διαιτησία τα είχαν στον Παναθηναϊκό μετά από την ήττα στο Ηράκλειο, ωστόσο εξέφραζαν τη σιγουριά τους πως θα κάνουν την ανατροπή στη Λεωφόρο.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν τα φάουλ που σφυρίχτηκαν εναντίον του ήταν δυσανάλογα σε σχέση με την κατοχή της μπάλας, γεγονός στο οποίο και στάθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας. Χαρακτηριστικά σημείωναν πως κλείνονταν συνεχώς στην περιοχή τους, ενώ έκαναν αναφορά και στο φάουλ από το οποίο ήρθε το μοναδικό γκολ, λέγοντας πως δεν υπήρξε παράβαση.

Παρ' όλα αυτά δεν παρέλειπαν να εκφράζουν και τη σιγουριά τους ότι στη Λεωφόρο και με την ώθηση του κόσμου θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να δείξουν την ανωτερότητά τους έναντι του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα