Μίτσελ: «Η βραδιά σας...»

Μίτσελ: «Η βραδιά σας...»

Μίτσελ: «Η βραδιά σας...»

bet365

Λίγα, αλλά... καλά αυτά που είπε ο Μίτσελ στους παίκτες του ενόψει του αγώνα της χρονιάς με τη Γιουνάιτεντ, όπου ο Ολυμπιακός θα ψάξει την ιστορική πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε μία μόλις ατάκα του Ισπανού τεχνικού, περιλαμβάνoνται όλα όσα θέλει να δει από τους παίκτες του στον «τελικό» της Τετάρτης. Ένας αγώνας... δίχως αύριο, που δίνει την ευκαιρία στους πρωταθλητές, λίγο μετά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους ο οποίος κι επικυρώθηκε με τη νίκη επί του Πανθρακικού, να κάνουν την... πραγματική φιέστα στο Μάντσεστερ.

«Δεν χρειάζεται να σας πω πολλά. Τα περισσότερα σας τα έχω πει και τις προηγούμενες μέρες. Στο Μάντσεστερ είναι η βραδιά σας. Η δική σας βραδιά...», είπε ο 51χρονος τεχνικός στην παίκτες του, όπως αναφέρει η «Sportday».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα