Ατζαγκούν ο... περιφερειάρχης!

Ατζαγκούν ο... περιφερειάρχης!

Ατζαγκούν ο... περιφερειάρχης!

bet365

Το έκτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Αμπντέλ Ατζαγκούν κόντρα στον ΠΑΣ κι όλα επιτεύχθηκαν κόντρα σε ομάδες της περιφέρειας!

Ο Νιγηριανός άσος ήταν αυτός που... ξελάσπωσε το Τριφύλλι στους «Ζωσιμάδες» και με το καταπληκτικό «βολ-πλανέ» που πέτυχε, χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Κάπως έτσι έδωσε και συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που έχει «χτίσει» αγωνιζόμενος με ομάδες της περιφέρειας, αφού και τα πέντε προηγούμενα τέρματά του, τρία στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, ήρθαν επίσης με επαρχιακούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα σκόραρε στο 1-3 επί της Βέροιας, στο 0-2 με τον Πανθρακικό, στο 1-1 στα Χανιά με τον Πλατανιά, στο 0-1 στα Ψαχνά επί του τοπικού Ηρακλή για το Κύπελλο και στο 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου για τον ίδιο θεσμό. Τα πέντε δε εξ αυτών ήταν και εκτός έδρας, με μοναδική εξαίρεση το ματς με τους Βολιώτες στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα