Στο τέλος Μαρτίου για Αμπέιντ

Στο τέλος Μαρτίου για Αμπέιντ

Στο τέλος Μαρτίου για Αμπέιντ

bet365

Για τα τέλη Μαρτίου οριοθετούνται οι εξελίξεις για την υπόθεση Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό, οπότε και θα γίνει συνάντηση του μάνατζέρ του με τη Νιούκαστλ.

Η παραμονή του Αλγερινού άσου είναι μία από τις προτεραιότητες των ανθρώπων του Τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει τις σχετικές επαφές με τη Νιούκαστλ όπου κι ανήκει ο παίκτης. Εξελίξεις πάντως στην υπόθεση του αναμένεται να υπάρξουν μετά τα τέλη του τρέχοντος μήνα, αφού ο ατζέντης του, Τζαμέλ Μπουκίρ έχει προγραμματίσει συνάντηση με την αγγλική ομάδα μέσα στο τριήμερο 28-30 Μαρτίου, ώστε να συζητήσουν από κοντά τις προσθέσεις του συλλόγου για τον πελάτη του, σύμφωνα με το «Goal».

Σε περίπτωση που φανεί ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αυτόματα θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, ώστε να κρατήσει τον Αμπέιντ και τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα