«Ο Αμπέιντ θέλει να μείνει»

«Ο Αμπέιντ θέλει να μείνει»

«Ο Αμπέιντ θέλει να μείνει»

bet365

Την επιθυμία του πελάτη του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο μάνατζερ του Μεχντί Αμπέιντ, σημειώνοντας ότι εξελίξεις θα υπάρξουν σε 3-4 εβδομάδες.

Ο Αλγερινός μέσος συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος, η επιθυμία των «πρασίνων» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους είναι δεδομένη, αλλά το ίδιο θέλει και ο παίκτης που ανήκει στη Νιούκαστλ, όπως παραδέχεται στο «Goal» ο ατζέντη του, Τζαμέλ Μπουκίρ που παρακολούθησε τον αγώνα με τον Άρη.

«Ο Μεχντί είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος, έχει εξελιχθεί σαν παίκτης και θέλει να παραμείνει. Ξέρουμε πως ο Παναθηνϊκός έχει κάνει ήδη μία συζήτηση με τη Νούκαστλ, αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμά της. Ακόμα είναι νωρίς. Μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες πιστεύω ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει. Πρώτα απ' όλα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Αν γίνει αυτό, όλα θα είναι πιο εύκολα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα