«Μέλι» Βαλντέζ για Κάμπελ

«Μέλι» Βαλντέζ για Κάμπελ

«Μέλι» Βαλντέζ για Κάμπελ

bet365

Το εγκώμιο του Τζόελ Κάμπελ πλέκει ο Βαλντέζ μιλώντας σε ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα, κάνοντας λόγο για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Κόστα Ρίκα και Παραγουάη βρέθηκαν αντιμέτωπες μεσοβδόμαδα σε φιλικό, στο οποίο υπήρχε και «ερυθρόλευκος»... εμφύλιος, ανάμεσα στους Κάμπελ και Βαλντέζ, όπου ο πρώτος σημείωσε ένα φανταστικό γκολ. Ο έμπειρος στράικερ μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, λέγοντας αστειευόμενος μεταξύ άλλων ότι το τέρμα που σημείωσε ήταν... τυχαίο.

«Γνωρίζαμε την αξία του Τζόελ και το γεγονός ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης», ανέφερε αρχικά ο Βαλντέζ και πρόσθεσε: «Είχα πει στους αμυντικούς να καλύπτουν το αριστερό του πόδι, αλλά δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα στο ποδόσφαιρο». Ενώ κλείνοντας είπε πως: «Αυτό το γκολ μπήκε μόνο από τύχη...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα