Τα είπαν Μαρινάκης-Μίτσελ

Τα είπαν Μαρινάκης-Μίτσελ

Τα είπαν Μαρινάκης-Μίτσελ

bet365

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση Βαγγέλη Μαρινάκη και Μίτσελ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ζητάει το διπλό στην Τούμπα και πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών είχε τετ α τετ με τον Ισπανό τεχνικός κι εκείνο το οποίο του επισήμανε είναι ότι θέλει να δει να επανέρχεται άμεσα η ομάδα με… δυναμικό τρόπο στις νίκες στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ θέλει να πανηγυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να πανηγυρίζουν το 41ο πρώτο τους πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, δείχνοντας σε όλους πως ό,τι συνέβη απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν μία… κακιά στιγμή, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Εκτός αυτού ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου εφόσον αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό να του δοθεί η ευκαιρία για ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Εκτός των τειχών, εκείνο στο οποίο συμφώνησαν οι δύο άνδρες είναι ότι οι πρωταθλητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον… άθλο απέναντι στη Γιουνάιτεντ και να πάρουν την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Μάντσεστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα