Κινήσεις Νταμπίζα με «κράχτες» Μπεργκ και Πράνιτς

Κινήσεις Νταμπίζα με «κράχτες» Μπεργκ και Πράνιτς

Κινήσεις Νταμπίζα με «κράχτες» Μπεργκ και Πράνιτς

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη… προλειάνει το έδαφος για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, έχοντας «συμμάχους» τους Μπεργκ και Πράνιτς που αναγεννήθηκαν στο Τριφύλλι.

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε για πρώτη φορά στην εθνική Σουηδίας και μάλιστα ήταν βασικός στο χθεσινό φιλικό με την Τουρκία. Στον Παναθηναϊκό άλλωστε ο 26χρονος στράικερ βρήκε ξανά τον παλιό καλό εαυτό του, μετρώντας ήδη δέκα γκολ κι έξι ασίστ. Σημαντικό restart ωστόσο στην καριέρα του έκανε κι ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά από μία μεγάλη… νεκρά περίοδο κι αμφότεροι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το Τριφύλλι, στην προσπάθεια μεταγραφικής του ενίσχυσης.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξάλλου έχει ήδη βολιδοσκοπήσει παίκτες και καταστάσεις ενόψει του καλοκαιριού κι ένα από τα μεγάλα του «όπλα» στην προσπάθεια για να βρει νέους… Μπεργκ και Πράνιτς, δεν είναι άλλο από τους δύο άσους της ομάδας, όπως αναφέρει η «Live Sport». Με σλόγκαν… «Ελάτε εδώ για να ξαναγεννηθείτε», ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» αναζητεί κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις σπουδαίων παικτών, ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν τα βήματα του Σουηδού φορ και του Κροάτη μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα