Χάνει πόντους ο Δέλλας

Χάνει πόντους ο Δέλλας

Χάνει πόντους ο Δέλλας

bet365

Κρίνεται το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια της Ένωσης, αφού μετά και την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας, φαίνεται πως έχασε αρκετούς πόντους.

Άπαντες πλέον στον Δικέφαλο βρίσκονται υπό κρίση και δεν ξεφεύγει του δόγματος αυτού κι ο προπονητής της ομάδας. Με την ήττα από τη Θύελλα στο Μενίδι, η Ένωση πρόσθεσε ακόμα μία κηλίδα στην ιστορία της, ενώ αποτέλεσε και σημαντικό πισωγύρισμα, μετά τις οχτάρες που είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με το «Goal» η παρουσία του «Τράι» και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ βρίσκεται στην... κόψη του ξυραφιού και συγκεκριμένα θα κριθεί στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η πορεία του «Κολοσσού» μέχρι στιγμής στους «κιτρινόμαυρους» είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και στο φινάλε του πρωταθλήματος θα γίνει ο τελικός απολογισμός, όπου και θα φανεί το πρόσημο της θητείας του αυτόν τον ένα χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα