Τα είπε με Ιμπαγάσα ο Μαρινάκης

Τα είπε με Ιμπαγάσα ο Μαρινάκης

Τα είπε με Ιμπαγάσα ο Μαρινάκης

bet365

Συνάντηση με τον Αριέλ Ιμπαγάσα είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την «παράσταση» του Αργεντινού κόντρα στον Πλατανιά.

Η άποψη που έχει για τον Αργεντινό άσο είναι εξαιρετική, κάτι που μόνο μυστικό δεν αποτελεί. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Χανιώτες μάλιστα ο πρόεδρος των πρωταθλητών είδε τον «κάνιο» να ξεδιπλώνει για μία ακόμα φορά την τεράστια κλάση του, προσφέροντας... απλόχερα γκολ στους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Ιμπαγάσα, ο οποίος ανέβηκε μαζί με τον γιο του Ιάγκο στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο τετ α τετ των δύο ανδρών δεν έγινε γνωστό, τη στιγμή πάντως που είναι δεδομένη η επιθυμία του έμπειρου μέσου να συνεχίσει γι' άλλη μία σεζόν στο μεγάλο Λιμάνι, έστω κι αν βαδίζει αισίως στα 37,5!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα