Μαθήματα ΠΑΟΚ στη Μακάμπι!

Μαθήματα ΠΑΟΚ στη Μακάμπι!

Gazzetta team
Μαθήματα ΠΑΟΚ στη Μακάμπι!

bet365

Το εμπορικό τμήμα του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους ανθρώπους της Μακάμπι Χάιφα διάφορες παραμέτρους του Megastore της ομάδας, το οποίο εντυπωσίασε τους Ισραηλινούς!

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για στελέχη της ομάδας να ενημερωθούν για την αναμορφωμένη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, η οποία προκάλεσε τον θαυμασμό τους!

Αναλυτικά, η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δικέφαλου αναφέρει:

«Η επιτυχία του PAOK Megastore έχει ξεφύγει από τα ελληνικά όρια και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ομάδες στην Ευρώπη που συνεργάζονται με τη NIKE και βλέπουν τ’ αποτελέσματα της αναμορφωμένης μπουτίκ.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Μακάμπι Χάιφα στελέχη της οποίας, με επικεφαλής τον Διαχειριστικό Διευθυντή της, Ρόι Σάνι, συναντήθηκαν στο περιθώριο του αγώνα με το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να ενημερωθούν για το case study του Megastore, αλλά και τη γενικότερη οργάνωση του εμπορικού τμήματος και της ΠΑΕ σε θέματα εισιτηρίων. Στην σύσκεψη συμμετείχαν και άνθρωποι της ΝΙΚΕ από Ελλάδα και Ισραήλ.

Το εμπορικό τμήμα του ΠΑΟΚ έκανε στην Μακάμπι ειδική παρουσίαση και ανάλυση για τους εξής επί μέρους τομείς.

Λειτουργία καταστήματος
Μίξη προϊόντων
Αποτελέσματα πωλήσεων
Μέθοδοι προώθησης πωλήσεων
Επιλογή προϊόντων
Στρατηγική προώθησης στο διαδίκτυο
E-store και προοπτική εξέλιξης
Συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες
Χονδρικές πωλήσεις
Ξένες αγορές
Mobile store και πλάνο
Η Μακάμπι, όπως ανέφεραν τα στελέχη της, στο άμεσο μέλλον αναμένεται να μετακομίσει το καινούριο γήπεδό της (35.000 θέσεων) και θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του ΠΑΟΚ στη δημιουργία του καινούριου της καταστήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα