ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναγίες.... on air!

Πυρ και μανία ο Αλαφούζος

Παναγίες.... on air!

Παναγίες.... on air!
Ο Κοριος
Θα τον αφορίσουν οι... οπαδοί

Στην προσπάθεια του ο Αλαφούζος να απαντήσει στους φίλους του Παναθηναϊκού γιατί επέλεξε τον Νταμπίζα, του ξέφυγε μια... Παναγία στον αέρα.

 

Στη χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στον σταθμό της Θύρας 13 υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το θέμα του Νίκου Νταμπίζα.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ανέφεραν: «Πιστεύουμε ότι η επιλογή Νταμπίζα είναι λάθος από την αρχή ως το τέλος. Σου είχαμε πει ότι δεν δεχόμαστε να πατήσει το πόδι του στη Λεωφόρο. Τα στενά είναι πολλά γύρω από την Λεωφόρο. Και δεν εγγυόμαστε για τίποτα. Καλό είναι να μην εμφανιστεί ποτέ. Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθη. Με αυτόν έχει ο κόσμος μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σου έχουν πει και οι φίλοι σου μην το κάνεις. Πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να πατήσει στη Λεωφόρο. Μην μας πουλάει πνεύμα ο Νταμπίζας ότι θα ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Για τα χρήματα και την υστεροφημία του το κάνει. Τον βάζει σε αντιπαράθεση τον Αλαφούζο με τον κόσμο ένα άτομο. Ούτε τον Αλαφούζο υπολογίζει.

Μακάρι να έχουμε εμείς άδικο. Είναι μεγάλο θέμα. Το ξέρεις ότι είναι κουμπάρος με τον Τζόρτζεβιτς; Να μας φέρνει παίκτες, να παίρνει μίζες ο Τζόρτζεβιτς; Θυμάσαι τι είχε γίνει με τον Βύντρα στο γήπεδο; Θέλεις να γίνεται το ίδιο στη Λεωφόρο με εμφύλιο; Έχεις το δικαίωμα να κάνεις επιλογές, αλλά και εμείς να κάνουμε κριτική. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Μπορεί να έχουμε γεγονότα Λίτεξ Λόβετς κάποια στιγμή! Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Προτείνουμε να του φτιάξεις ένα αλεξίσφαιρο μπουθ. Μπορείς να τον διώξεις; Μπορεί να μην εμφανίζεται σε κοινή θέα για να προκαλεί;».

Τότε ο Αλαφούζος έχασε την ψυχραιμία του και ακούστηκε να λέει στον αέρα το εξής: «Μην λέτε μαλακ... γαμ... την Παναγ... μου. Αν δεν θέλετε φεύγω και εγώ. Λέτε για Ολυμπιακό και μαλακ... Ήταν τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και τα δύο τα πήρε ο Παναθηναϊκός. Αν θέλετε να παραμυθιάζεστε μόνοι σας, κάντε το».