Τέιτουμ: Οι Σέλτικς βλέπουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που θα τους επαναφέρει στην κορυφή! (pics & vid)

Τέιτουμ: Οι Σέλτικς βλέπουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που θα τους επαναφέρει στην κορυφή! (pics & vid)

bet365

Ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε το ματς της ζωής του κόντρα στους Σπερς (60 πόντοι) και το gazzetta.gr γράφει για τον σταρ της Βοστώνης που ψάχνει στο μέλλον τη Γη της Επαγγελίας στην ομάδα που κάποτε μισούσε.

Μετά από ένα ματς -θρίλερ, οι Σέλτικς επικράτησαν με 143-140 στην παράταση των Σπερς και συνεχίζουν να παλεύουν για την πρώτη εξάδα της Ανατολής

Όπως ήταν φυσικό τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Τέιτουμ που κατάφερε να βάλει 60 πόντους και να ισοφαρίσει το franchise record της Βοστώνης που το είχε ο τεράστιος Λάρι Μπερντ.

Το gazzetta.gr γράφει για τον χαρισματικό ηγέτη της Βοστώνης, η οποία ελπίζει πως κάποια στιγμή στο μέλλον εκείνος θα την οδηγήσει στην επιστροφή στον θρόνο του ΝΒΑ.

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και έπιασε τους 60 του Μπερντ

Τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο για τον φοβερό και τρομερό Τζέισον Τέιτουμ φέτος.

Κόντρα στους Ουόριορς ειχε 44 πόντους και βοήθησε τους Σέλτικς να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Μάλιστα δεν ήταν μόνο οι 44 πόντοι που σημείωσε έχοντας 11/16 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 7/8 βολές, αλλά ταυτόχρονα «κατέβασε» και 10 ριμπάουντ. Αναρωτιέστε γιατί μπαίνει στην ίδια πρόταση με τον μεγάλο Λάρι Μπερντ.

Απλούστατα έγινε ο πρώτος παίκτης των Σέλτικς μετά τον θρύλο της Βοστώνης που είχε περισσότερα από ένα ματς με τουλάχιστον 40 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας 23 χρονών ή νεότερος.

Ο ηγέτης της Βοστώνης δεν έμεινε σε αυτό και κατάφερε να βάλει 53 πόντους κόντρα στη Μινεσότα, γράφοντας ιστορία. Ο JT έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 50άρα.

Απέναντι στους Χόρνετς, ο Τζέισον Τέιτουμ συνέχισε να τρελαίνει κόσμο, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Κελτών με 5.000 πόντους.

Για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα κόντρα Σπερς, όπου πέτυχε μια αδιανόητη 60άρα και ισοφάρισε το franchise record του σπουδαίου Λάρι Μπερντ. Μάλιστα έγινε και ο μοναδικός παίκτης ever των Κελτών με 2 50άρες μέσα σε μια σεζόν.

Απίθανος.

Δώστε του τη μπάλα στα κρίσιμα

Eίναι clutch ο Τζέισον Τέιτουμ και το έδειξε ξανά από την πρώτη στιγμή φέτος κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με νικητήριο τρίποντο.

Απέναντι στους Ουίζαρντς έβαλε το νικητήριο καλάθι στα 4.7 δευτερόλεπτα, χαρίζοντας μια επικράτηση-βάλσαμο στους Σέλτικς και έδειξε ξανά πως το λέει η καρδιά του στα δύσκολα.

Με αυτό τον τρόπο ο ηγέτης της Βοστώνης έφτασε τα 3 καλάθια... προσπέρασης (που δίνουν προβάδισμα) στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα μέσα στη σεζόν (τη 1η Μάρτη). Μόνο ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε 2 τέτοια εκείνη τη στιγμή.

Κόντρα στους Σπερς στο τελευταίο ματς, έβαλε μεγάλα καλάθια για να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί πέτυχε τις βολές για να κλειδώσει τη νίκη η ομάδα του.

Δεν φοβήθηκε ποτέ να βγει μπροστά στα κρίσιμα και μετά το τέλος του αγώνα πόζαρε με το 60, σαν άλλος Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (το είχε κάνει με την 100άρα).

Ο έτερος σταρ των Σέλτικς, Τζέιλεν Μπράουν δήλωσε πως ο Τέιτουμ είναι φτιαγμένος για μεγαλεία, δείχνοντας πόσο τον εκτιμά.

Μισούσε Σέλτικς και ήθελε να παίξει στους Λέικερς

Ο Τζέισον Τέιτουμ μπορεί πλέον να είναι ο σταρ της Βοστώνης, ωστόσο στο παρελθόν μισούσε τους Σέλτικς και ήθελε να παίξει στους Λέικερς.

«Δεν μου άρεσαν οι Σέλτικς όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να παιξω στους Λέικερς. Δεν ήξερα καν που είναι η Βοστώνη. Δεν πίστευα πως θα πάω ποτέ και όταν έγινε τη μέρα του draft, ήταν τρελό. Μισούσα τους Σέλτικς», ανέφερε.

Πάντως πλέον λατρεύει την πόλη της Βοστώνης και έχει γίνει για τα καλά μέρος της κοινωνίας μιας πόλης που έχει συνηθίσει σε τίτλους, όμως έχει να δει την κορυφή από το 2008.

Οραματίζονται το μέλλον στην κορυφή με αυτόν ηγέτη

Jayson Tatum has entered a NEW LEVEL. 60 PTS on a ridiculous 20/37 FGM vs. San Antonio! Boston came back from 32! Future MVP?

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

Η Βοστώνη είναι η πιο παραδοσιακή δύναμη του ΝΒΑ μαζί με τους Λέικερς. Όμως αγνοεί την κορυφή από το 2008, τότε που η τριάδα Πιρς-Γκαρνέτ-Άλεν πήρε το πρωτάθλημα. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, ωστόσο δεν βρέθηκε η φόρμουλα επιστροφή στον θρόνο του ΝΒΑ.

Πλέον όμως υπάρχει ελπίδα λόγω της ομάδας που έφτιαξε ο Στίβενς και του νέου ηγέτης της πόλης του Τέιτουμ. Φέτος θα είναι δύσκολα, αλλά στο μέλλον ο Τέιτουμ μαζί με τον Μπράουν θα το παλέψουν. Αυτό το παιδί που εμπιστεύτηκαν στη Βοστώνη και δεν σταματά να δείχνει το τεράστιο ταλέντο του. Εξαιρετική μηχανική στο σουτ, πολύ καλός ντριμπλές, θράσος και θάρρος που μαρτυρά πως έχει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα χαρισματικός σκόρερ που μπορεί να απειλήσει με αμέτρητους τρόπους.

Ο Τέιτουμ είναι το παρόν και το μέλλον της Βοστώνης. Έχει αγωνιστεί ήδη 3 φορές στα playoffs και φέτος το πήγε σε άλλο επίπεδο, ανεβαίνοντας σαν σταρ. Οι Σέλτικς τον έχουν βγάλει στη βιτρίνα και ονειρεύονται μεγαλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπουλς - Μπακς 98-108: Άντεξαν χωρίς Αντετοκούνμπο τα... ελάφια! (vid)

Σανς - Τζαζ 121-100: Οι... ήλιοι έπιασαν τη Γιούτα στην κορυφή! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα