Ουέστμπρουκ: Γουστάρει να.... ξεφτιλίζει τα triple double! (pics & vids)

Ουέστμπρουκ: Γουστάρει να.... ξεφτιλίζει τα triple double! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Ουέστμπρουκ: Γουστάρει να.... ξεφτιλίζει τα triple double! (pics & vids)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συνεχίζει να κάνει... πλάκα στην έννοια του triple double και δείχνει σε όλο τον κόσμο πως δεν πήγε για... τουρισμό στην πρωτεύουσα, έχοντας βρει τον τρόπο που θα τον βάλει κάποια στιγμή στο Hall Of Fame.
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια. |21+

Έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στην καριέρα του πως... κυνηγά με μανία τα triple double, όντας επιπόλαιος στα τελευταία λεπτά κρίσιμων αγώνων.

Για αυτό που δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι την ψυχή και την ενέργεια που καταθέτει κάθε φορά που πατά παρκέ.

Ο Russ έχει βάλει σκοπό να βάλει τους Ουίζαρντς στα playoffs μαζί με τον Μπιλ και με τις τελευταίες του εμφανίσεις, δείχνει να είναι εξωγήινος και όχι άνθρωπος.

Το gazzetta.gr γράφει για το φαινόμενο Ράσελ Ουέστμπρουκ που μόλις τελειώσει την καριέρα του θα μπει στο Hall Of Fame, κάνοντας το με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο,

Έχει τερματίσει την πίστα των triple double

Ο Russ ήταν σε τρελά κέφια κόντρα στους Πέισερς και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα να σταματήσουν τις εμπνεύσεις του. Kαταφερε να τελειώσει την αναμέτρηση με 35 πόντους, 14 ριμπάουντ και 21 ασίστ, οδηγώντας έτσι την Ουάσινγκτον σε μια μεγάλη νίκη με 132-124. Θυμίζουμε πως το ρεκόρ στις ασίστ το έχει ο Σκάιλς με 30 τελικές πάσες.

Φυσικά για άλλη μια βραδιά δεν σταμάτησε να γράφει ρεκόρ, κάτι που φημίζεται. Σε αυτόν τον τομέα είναι εκ των κορυφαίων στο ΝΒΑ.

Με την εμφάνιση του κόντρα στην Ιντιάνα, έφτασε 16 triple double για τη φετινή σεζόν, ενώ πλέον μετρά 4 φορές που έχει 20+ πόντους και 20+ ασίστ, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της λίστας. Φυσικά ο Mr. Triple Double δεν σταμάτησε εκεί τα επιτεύγματα του. Επιπλέον κατάφερε να φτάσει τις 47 περιπτώσεις όπου έχει triple double από τα πρώτα 3 δωδεκάλεπτα ενός ματς.

Αυτή είναι και η καλύτερη επίδοση για οποιονδήποτε παίκτη τις τελευταίες 25 σεζόν στη λίγκα, με τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζέιμς Χάρντεν να είναι κοντά του με 13. Tέλος έγινε πρώτος σε triple double στην ιστορία των Ουίζαρντς, έχοντας μόλις 38 ματς με τη φανέλα τους.

Ρεκόρ, ρεκόρ, ρεκόρ

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Russ δεν σταματά να γράφει ρεκόρ με τη φανέλα της Ουάσινγκτον. Στη νίκη των Ουίζαρντς επί των Τζαζ και κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 35+ πόντους, 15+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ σε ένα ματς.

Μετά το ματς με τους Τίμπεργουλβς, ο Ράσελ έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία με 10+ triple doubles στην πρώτη σεζόν με μια ομάδα μετά τους Ρόμπερτσον και Μπεν Σίμονς

Επιπλέον ο Ουέστμπρουκ έχει 6 σεζόν με τουλάχιστον 10 triple doubles, ισοφαρίζοντας τον Όσκαρ Ρόμπερτσον για τα περισσότερα στην ιστορία. Στην κορυφή ο Μάτζικ Τζόνσον με 9 σεζόν.

Το δύσκολο ξεκίνημα και το respect του Μπιλ

Bradley Beal couldn't be happier with Russell Westbrook.

Δημοσιεύτηκε από theScore στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Ο Ουέστμπρουκ δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα του στους Ουίζαρντς. Όχι τόσο στους αριθμούς του, αφού τα triple double έπεφταν βροχή. Αλλά στο να μπορέσει να συνδυάσει τις εμφανίσεις του με νίκη της ομάδας του.

Οι Ουίζαρντς έφταναν σε σημείο να νικούν μόνο όταν ο Ουέστμπρουκ έλειπε και αρκετός κόσμος άρχισε να χλευάζει τον παίκτη.

Όμως μετά από 7 ατυχή αποτελέσματα στις 16 Φλεβάρη, ο Ράσελ κατάφερε να συνδυάσει το triple double με νίκη. Οι Ουίζαρντς επικράτησαν των Ρόκετς, με τον Ουέστμπρουκ να έχει 16 πόντους με 15 ασίστ και 13 ριμπάουντ.

Έτσι o Russ σταμάτησε το αρνητικό σερί που έτρεχε και στο οποίο έκανε triple double, αλλά η ομάδα του έχανε. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ. Επιτέλους απαλλάχθηκε από αυτό ο γκαρντ των μάγων.

Μετά από μια απογοητευτική εκκίνηση στη σεζόν, οι Ουίζαρντς ελπίζουν σε playoffs. Βρίσκονται στο 17-28, ενώ οι Μπουλς που βρίσκονται στην 10η θέση που οδηγεί στο play in tournament έχουν ρεκόρ 19-26.

Παρέα με τον Μπιλ, ο Ουέστμπρουκ παλεύει να βάλει την ομάδα στα playoffs κόντρα στις αρχικές προβλέψεις.

Και έχει το απόλυτο respect του μεγάλου συμπαίκτη του. Ο Μπιλ είχε δηλώσει πως ο Ράσελ είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης που είχε ποτέ.

Ο Russ ξέρει από playoffs και θέλει να βρεθεί ξανά εκεί, μαγεύοντας με τα triple double του. Μπορεί να του έχουν καταλογίσει πολλά κατά καιρούς, ωστόσο η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Ένας από τους πιο εκρηκτικούς γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ που ψάχνει ακόμα λίγες όμορφες στιγμές από την μαγεία των playoffs.

Russell Westbrook in the last 9 games

Δημοσιεύτηκε από NBA 24/7 στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Διαβάστε ακόμα

 

NBA Τελευταία Νέα