Ολυμπιακός ετών 95: «Ο Ολυμπιακός σημαίνει μεγαλείο, τίτλοι και ομάδα - ελίτ»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός ετών 95: «Ο Ολυμπιακός σημαίνει μεγαλείο, τίτλοι και ομάδα - ελίτ»! (pics)

bet365

Τρεις αθλητές από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό εκφράζουν μέσα από το Gazzetta.gr το τι σημαίνει για αυτούς ο Ολυμπιακός που γίνεται 95 ετών και γιορτάζει & στέλνουν τις ευχές τους!
Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είναι ένας βολεϊμπολίστας με πορεία πίσω του αλλά και σημαντικό ρόλο στο τμήμα των ανδρών του Ολυμπιακού. «Για μένα η ομάδα σημαίνει τιμή, σεβασμός και δόξα. Σεβασμός και δόξα για τον σύλλογο», τονίζει σχετικά στο Gazzetta,gr ο έμπειρος ακραίος. Η ευχή του για τα 95 χρόνια ιστορίας και παρουσίας των ερυθρόλευκων είναι «πολλοί τίτλοι και πολλές επιτυχίες. Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό»! Ο έμπειρος ακραίος - με τίτλους στην Ελλάδα - έχει αγωνιστεί εκτός από την ελληνική Λίγκα σε Πολωνία, Γαλλία και Ιταλία.
Ο Αλέξανδρος Γούνας εκπροσωπώντας το πόλο των ανδρών (όπου έχει πάρει και ευρωπαϊκό τίτλο) του Ολυμπιακού (και ενώ είναι παίκτης με θητεία και στην Ιταλία) ως προς το τι σημαίνει για εκείνον ο πειραϊκός σύλλογος σχολίασε ότι «για μένα ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ ιστορικός και τεράστιος σύλλογος. Μόνο και που μπορεί και έχει παντού επιτυχίες και τίτλους αυτό δείχνει το μεγαλείο του. Ανήκει στην ελίτ των συλλόγων». Όσον αφορά στην ευχή του μέσω του Gazzetta.gr τόνισε ότι «η ευχή μου είναι να καταφέρει φέτος η ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν παραπάνω τίτλους και να έχει όσο περισσότερες διακρίσεις γίνεται.
Για εμάς στο πόλο πρωτάθλημα, Κύπελλο και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και να τον κάνουμε χαρούμενο». Ο Πέτρος Κανδύλας εκ μέρους του χάντμπολ ανδρών (όπου έχει πανηγυρίσει και νταμπλ) υπογραμμίζει στο Gazzetta.gr πως «για μένα ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που αγαπώ. Που αγαπώ από μικρό παιδί». Η ευχή του ήταν «από μένα ολόψυχα χρόνια πολλά στην ομάδα για τα 95 χρόνια. Να τα εκατοστήσουμε και να έχουμε πάντα επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα».
* Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
 

Τελευταία Νέα