Λάζαρος: Πιο «καυτός» από ποτέ! (vids)

Λάζαρος: Πιο «καυτός» από ποτέ! (vids)

Gazzetta team
Λάζαρος: Πιο «καυτός» από ποτέ! (vids)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μπει με φόρα στην σεζόν και ήδη έχει πετύχει πετύχει πέντε γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού δείχνοντας ότι θα είναι όπως και στην ΑΕΚ, ο καθοριστικός παίκτης. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την... ασταμάτητη φόρμα του Λάζαρου!

Σημείωσε ο Τζέκο το πρώτο γκολ στο Ρόμα – Αταλάντα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν το πρόσωπο συζητήθηκε όσο λίγοι το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος άφησε την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό σε μια μετακίνηση που έφερε τις εμπλεκόμενες πλευρές στα δικαστήρια.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί καθόλου τόσο από τον ντόρο που δημιούργησε η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι on fire από το πρώτο ματς της σεζόν και ήδη έχει πετύχει 5 γκολ χωρίς ακόμα μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί ο μήνας Αύγουστος.

Μάλιστα, ο 32χρονος διεθνής άσος έχει σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους, αφού έχει πετύχει γκολ τόσο και με τα δυο του πόδια (2 γκολ με το αριστερό και το χθεσνικό φάουλ με το δεξί), ενώ τα άλλα του δύο γκολ είναι με κεφαλιές.

Καταλαβαίνει κανείς πως με τον Λάζαρο πιο «καυτό» από ποτέ ο Ολυμπιακός μόνο κερδισμένος μπορεί να είναι.

Ας δούμε τα γκολ του Χριστοδουλόπουλου:

Ολυμπιακός - Λουκέρνη 4-0 (2 γκολ)

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακός στην σεζόν κόντρα στην Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ντεμπούτο όχι με ένα αλλά με δύο γκολ και για τον Χριστοδουλόπουλο. Αρχικά ο διεθνής άσος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά κόντρα στους Ελβετούς, για να κάνει στη συνέχεια το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Λουκέρνη - Ολυμπιακός 1-3 (2 γκολ)

Το κρεσέντο του Χριστοδουλόπουλου συνεχίστηκε και στην Ελβετία όπου ακολούθησαν άλλα δύο γκολ καρμπόν με αυτά στον Πειραιά. Αρχικά άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ομάρ, για να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα και της ομάδας του με σουτ από κοντά.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1-0

Μετά την Ευρώπη ήρθε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Φορτούνη. Οι Βοιωτοί και ο Επασί κρατάνε το μηδέν στην άμυνα αλλά λογαριάζουν χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού για να ανοίξει το σκορ και να διώξει το όποιο άγχος άρχιζε να εμφανίζεται στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα