Ένας Ρώσος με βρετανική παιδεία στον Παναθηναϊκό (vid)!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ένας Ρώσος με βρετανική παιδεία στον Παναθηναϊκό (vid)!

bet365

Το gazzetta.gr ακτινογραφεί τον άγνωστο Βρετανό με ρωσικές ρίζες, Μόρις Νουσούεφ που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Γιατί στα 20 του έχει παρουσία μόνο σε ακαδημίες, το καθυστερημένο ξεκίνημα και οι θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί!

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Μόρις Νουσούεφ γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία έχοντας γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπρόμλι. Στα 20 του, ο Ρώσος με αγγλική υπηκοότητα προσπαθεί να βρει τον δρόμο του, έχοντας ήδη περάσει από τις ακαδημίες των Μάριμπορ, Φίτεσε, Γκόριτσα αλλά και την Β΄ ομάδα της ΜΤΚ απ' όπου και μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό.

Έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αν και στην ΜΤΚ χρησιμοποιούνταν ως δεξί χαφ. Ο Νουσούεφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΜΤΚ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές με την Β΄ ομάδα, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ένας τραυματισμός τον άφησε από τον περασμένο Δεκέμβριο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο αν και αρχικά προορίζεται για την K20 του «τριφυλλιού».

«Είμαι στόπερ. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η θέση, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και ως χαφ αν παραστεί ανάγκη», διευκρινίζει ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο Νουσούεφ είχε μόνο καλά λόγια να πει για την παρουσία του στην Ουγγαρία και την ΜΤΚ όπου πήρε χρόνο συμμετοχής στην Β΄ ομάδα.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα τα παιδιά μου φέρθηκαν ωραία και προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Επικοινωνούσαμε στα αγγλικά και αισθανόμουν άνετα. Ήταν μια καλή εμπειρία».

Ο αγγλοτραφής στόπερ προέρχεται από αθλητική οικογένεια.

«Η μητέρα μου ήταν αθλήτρια της ξιφασκίας, ενώ ο πατέρας μου ήταν αναβάτης αλόγων. Και οι δύο πήραν μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς» είχε δηλώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νουσούεφ ξεκίνησε με καθυστέρηση το ποδόσφαιρο. Όπως είχε τονίσει ο πρώτος προπονητής του Σαούλ Ίσακσον-Χερστ από ποδοσφαιριστής του... πάρκου στα 15 του άρχισε να βλέπει πιο επαγγελματικά την καριέρα του, αφού πίστεψε στον εαυτό του και κατέγραψε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του.

«Με σκληρή δουλειά, αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα στόχος μου είναι βελτιώνομαι συνεχώς και να ανεβαίνω επίπεδο προκειμένου να εκπληρώσω τους στόχους μου. Δεν έχω να φοβηθεί κάτι» σημειώνει ο Νουσούεφ...

Δείτε τον Νουσούεφ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα