Αγωγές και μηνύσεις Σαββίδη σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ-1

Αγωγές και μηνύσεις Σαββίδη σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ-1
Φουντώνει η «μάχη» για την απόκτηση μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, με τον Ιβάν Σαββίδη να περνάει στην αντεπίθεση με την κατάθεση αγωγών και μηνύσεων.

Το νομικό επιτελείο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει τη Δευτέρα στην κατάθεση αγωγών και μηνύσεων κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ, «που έχουν επιτεθεί χυδαία προσωπικά στον ίδιο με αφορμή το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών», λένε σήμερα στενοί συνεργάτες του Ελληνα ομογενή επιχειρηματία «φωτογραφίζοντας» τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και ΑΝΤ-1, που τις τελευταίες ημέρες με ρεπορτάζ τους «επιτέθηκαν» στον Ιβάν Σαββίδη.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ θα τεθούν υπόψιν της ειδικής επιτροπής του διαγωνισμού, του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι δεδομένο ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία μπορούσε, αλλά επέλεξε να μην κάνει καν ενστάσεις απέναντι σε άλλους υποψηφίους και να επικεντρωθεί στον δικό του φάκελο υποψηφιότητας», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.