Τι θα δείξει ο ΟΤΕ ΤV την Τετάρτη για το Champions League

Gazzetta team
Τι θα δείξει ο ΟΤΕ ΤV την Τετάρτη για το Champions League

bet365

Η λίστα με τις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη συμπληρώνεται την Τετάρτη 16 Μαρτίου, με τις ρεβάνς των ζευγαριών Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους και Mπαρτσελόνα Άρσεναλ και μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT ποιοι θα είναι οι τελευταίοι που θα περάσουν στα προημιτελικά UEFA Champions League και ποιοι θα μείνουν στους "16" της διοργάνωσης.

Από τις 20.00 στην εκπομπή UEFA Champions League Show (ΟΤΕ SPORT 2HD) οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα αναλύσουν τα δεδομένα των παιχνιδιών. Θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ από την προετοιμασία των κομβικής σημασίας αγώνων, ενώ σε απευθείας μετάδοση με το Μόναχο, ο απεσταλμένος του ΟΤΕ TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα μεταφέρει όσα θα έχει "αλιεύσει", τις τελευταίες ώρες πριν τη σέντρα στην Αλιάνζ Αρένα.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος θα δώσει τις επί μέρους λεπτομέρειες, με τη ματιά του προπονητή, για το Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους, σε συνάρτηση με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο. Το ίδιο θα κάνει και για το Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ, που θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ SPORT 1HD, στις 21.45. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν επικρατήσει στο Λονδίνο 2-0, με τους "Γκάνερς" να 'χουν ωστόσο, την ποιότητα να κάνουν την ανατροπή.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μαντσεστερ Σίτι - Ντινάμο Κιέβου και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Σέρχιο Αγουέρο ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Με την ολοκλήρωση των αγώνων στις 23.45, η βραδιά θα συνεχιστεί στο ΟΤΕ SPORT 2HD και την εκπομπή UEFA Champions League Show. Ο Τάκης Λεμονής θα εστιάσει στα "γιατί" κάθε αποτελέσματος, ενώ θα προβληθούν εκτενή στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από τα ματς της βραδιάς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα