Καραγκούνης και Μαρκαριάν στην ΕΡΤ

Νίκος Μποζιονέλος
Καραγκούνης και Μαρκαριάν στην ΕΡΤ

bet365

Υψηλές... παρουσίες και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις απόψε στην "Αθλητική Κυριακή"
Ακρως ενδιαφέρουσα και πλούσια θεματολογία θα έχει απόψε η "Αθλητική Κυριακή" με πολύ... Εθνική. Κι αυτό διότι θα προβληθεί μεγάλη συνέντευξη, στον Βασίλη Μπακόπουλο, του Γιώργου Καραγκούνη. Ο "Κάρα" ήταν στο Ραδιομέγαρο την Παρασκευή, οπότε και μαγνητοσκοπήθηκε η συνέντευξη, η πρώτη του τηλεοπτική μετά την αποχώρησή του από την Εθνική, εξαπολύει βέλη κατά τις ΕΠΟ και μιλά και για τη σχέση του με τον Σέρχιο Μαρκαριάν.
Ο οποίος Μαρκαριάν (από την Ουρουγουάη) μίλησε, για πρώτη φορά αφ' ότου παραιτήθηκε, στον Αρη Γάτα και απαντά για το ποιος φέρει την ευθύνη της κατάστασης που περιήλθε η Εθνική.
Στην εκπομπή θα προβληθούν και δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Μάνο Σταραμόπουλο, που ηταν προσκεκλημενος της UEFA ως μελος της media Task Force, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League στο Μονακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για τους στόχους της ομάδας, για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερο αλλά και τις εκλογές της FIFA και τον Μισέλ Πλατινί.
Καλεσμένη στο στούντιο θα είναι η «χάλκινη» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Στίβου, Νικόλ Κυριακοπούλου αλλά και ο Νίκος Αναστόπουλος.
 

Τελευταία Νέα