Πέμπτη με Europa, κλήρωση ΟΣΦΠ και "Ακρόπολις"!

Νίκος Μποζιονέλος
Πέμπτη με Europa, κλήρωση ΟΣΦΠ και "Ακρόπολις"!

bet365

Η αυριανή Πέμπτη, 27 Αυγούστου, συνδυάζεται τηλεοπτικά με αγώνες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού στο Europa, κλήρωση ομίλων Champions League αλλά και την πρεμιέρα του μπασκετικού τουρνουά Ακρόπολις.
Εκκρεμεί η μετάδοση του αγώνα Φενερμπαχτσέ - Ατρόμητος. Γίνονται συζητήσεις και ίσως υπάρξουν εξελίξεις το πρωί, θετικές...
Πέμπτη 27/8, ώρα 18:45: Κλήρωση ομίλων Champions League
Η ώρα του Ολυμπιακού έφτασε και αύριο το απόγευμα θα πληροφορηθεί τα ονόματα των αντιπάλων του στη φάση των "32" του Champions League. Η κλήρωση μεταδίδεται live από τον OTE TV σε σχολιασμό Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Στέφανου Αβραμίδη. Στην παρουσίαση της εκπομπής, που θα έχει ξεκινήσει από τις 18:00, θα είναι οι Μιχάλης Τσόχος και Τάσος Κολλίντζας. Η διαδικασία θα μεταδοθεί live κι από την ΕΡΤ αλλά και την ΕΡΤ HD σε παρουσίαση Γιώργου Χαϊκάλη και Βασίλη Μπακόπουλου.
Πέμπτη 27/8, ώρα 21:00: Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ
Τελειωμένη η πρόκριση μετά το 5-0 της Τούμπας μεν αλλά δεν παύει να είναι ευρωπαϊκό ματς. Μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και Κώστα Χαλβατσιώτη με pre game από τις 20:00.
Πέμπτη 27/8, ώρα 21:00: Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα
Ο ΠΑΟ καλείται να... τελειώσει τη δουλειά, με το ματς να μεταδίδεται στις 21:00 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα από το OTE Sport 2. Θα προηγηθεί pre game από τις 20:30 σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι.
Πέμπτη 27/8, ώρα 21:15: Ελλάδα - Ολλανδία
Πρεμιέρα στο φετινό τουρνουά "Ακρόπολις", το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2. Αύριο προηγείται χρονικά στις 19:00 το ματς Τουρκία - Λιθουανία και έπεται το παιχνίδι της Εθνική μας με τους "οράνιε"... ζέσταμα ενόψει Eurobasket. Στην περιγραφή ο Βαγγέλης Ιωάννου.
 

Τελευταία Νέα