Οι μεταδόσεις της πρεμιέρας της Super League

Νίκος Μποζιονέλος
Οι μεταδόσεις της πρεμιέρας της Super League

bet365

Η πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών ξεκινάει στα κανάλια Novasports, σέντρα στο πρωτάθλημα το τριήμερο 22-24 Αυγούστου.
Το πρωτάθλημα αρχίζει, η «Ομάδα είναι μόνο μία» και τα κανάλια Novasports, υποδέχονται την πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από το Σάββατο 22 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά τους 252 αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, με 14 ντέρμπι από τα παλιά. Όλοι οι μεγάλοι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Η σέντρα στο πρωτάθλημα σηματοδοτείται από τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία, το Σάββατο 22 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στις 19:15 η ΑΕΛ Καλλονής θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, σ’ ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και Παναγιώτη Στεφάνου. Στις 21:30 η ΑΕΚ, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Σπύρου Δημολίτσα.
Στον τρίτο αγώνα της ημέρας, ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 1, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Κωστή Μπότσαρη.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 19:15 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Την ίδια ώρα από το Novasports 4 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ατρόμητος – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Επίσης στις 19:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 7 η αναμέτρηση Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Βαγγέλη Πήχα. Στις 21:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιώργου Βασιλείου.
Τέλος, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα μεταδοθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Νίκου Τζουάννη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα