ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το PONTOS TV και ο Ιβάν!

Το PONTOS TV και ο Ιβάν!

Το PONTOS TV και ο Ιβάν!

Το νέο κανάλι που εκπέμπει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ανεπίσημο... ντεμπούτο έκανε το PONTOS TV. Ο τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σκοπεύει να συνδράμει στην διάσωση και τη μετάδοση της συλλογικής μνήμης πριν αυτή φθαρεί από τον χρόνο.
 
Το PONTOS TV θα καταθέτει καθημερινά την ολοκληρωμένη, επιστημονική, αντικειμενική καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, του Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο. Πολιτιστικά δρώμενα, ήθη και έθιμα, έρευνες και συνεντεύξεις θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου καναλιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια όαση πολιτισμού στο σύγχρονο τηλεοπτικό σκηνικό με αιχμή του δόρατος τον ποντιακό πολιτισμό και την ιστορία.
 
Ο κόσμος του πολιτισμού αναμένεται να αγκαλιάσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, το οποίο, μετά την 15θήμερη δοκιμαστική περίοδο εκπομπής, την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα του μεταδίδοντας ενδιαφέρουσες εκπομπές ιστορικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που παρήγαγε το τελευταίο εξάμην0. Τα σχέδια των υπευθύνων είναι φιλόδοξα και ιδιαίτερα ελκυστικά για τους λάτρεις της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
Χωρίς να είναι επίσημο, ακούγεται ότι το εγχείρημα στηρίζουν και οικονομικά αρκετοί ισχυροί οικονομικά άντρες, ακόμη κι από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ, o οποίος κατέχει και το pontos-news.gr ενώ συμμετοχή φέρεται να έχει και ο συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης.