#ThisIsACoup (και στα media...)

Νίκος Μποζιονέλος
#ThisIsACoup (και στα media...)

bet365

Διαβάστε από το Media Café του gazzetta.gr τι συνέβη με το αθλητικό τμήμα του "Ελεύθερου Τύπου".
Για "εκδοτικό πραξικόπημα" είχε κάνει λόγο η πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφορικά με την πρόθεση της διοίκησης του "Ελεύθερου Τύπου" να καταργήσει το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας και αφήνοντας στον δρόμο την πλειονότητα από 19 συναδέλφους που εργάζονταν (περί 14-15), τόσο αθλητικό κομμάτι όσο και στο ιστορικό στοιχηματικό ένθετο "Προβλέψεις".
Πολλοί από τους αθλητικούς δημοσιογράφους έχουν ήδη υπογράψει την συμφωνία απόλυσής τους, εγκαταλείποντας την εφημερίδα. Όταν ανακοίνωσε το λουκέτο στο τμήμα ο εκ των εκδοτών Αλέξης Σκαναβής προσπάθησε να επιρρίψει την ευθύνη στους ίδιους τους συντάκτες λέγοντας πως αυτοί… δεν θέλουν να δουλεύουν στην εφημερίδα, εννοώντας τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Το κλείσιμο ολόκληρου τμήματος για λόγους εκδίκησης δεν πείθει φυσικά κανέναν γιατί ήδη έγινε γνωστό πως ο εκδότης έκλεισε για να δώσει σε "εξωτερικό συνεργάτη" με λιγότερα χρήματα την παραγωγή των αθλητικών σελίδων του "Ελεύθερου Τύπου", και δη σε ιστότοπο οι εργαζόμενοι του οποίου θα στέλνουν τις ειδήσεις. Αντίστοιχα, έκλεισε συμφωνία και για το ένθετο περιοδικό του στοιχήματος, άλλο έναν "εξωτερικό συνεργάτη" που, μάλιστα, ήδη εκδίδει δισεβδομαδαία στοιχηματική εφημερίδα...
 

Τελευταία Νέα