Σοσιεδάδ - ΠΑΟ, ΟΣΦΠ - Κατάρ, Βέροια - ΠΑΟΚ και άλλα φιλικά στη Nova

Νίκος Μποζιονέλος
Σοσιεδάδ - ΠΑΟ, ΟΣΦΠ - Κατάρ, Βέροια - ΠΑΟΚ και άλλα φιλικά στη Nova

bet365

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League οι ομάδες προετοιμάζονται με δυνατά φιλικά τεστ και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τετραήμερο 12 - 15 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν έξι φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.
Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει στα κανάλια Novasports και το τετραήμερο 12 Αυγούστου - 15 Αυγούστου θα προβληθούν live έξι φιλικά ματς.
H αρχή γίνεται την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 21:00 με τον αγώνα Real Sociedad-Παναθηναϊκός στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, που θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης.
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 18:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός-Εθνική Κατάρ, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Γαβαλάς. Ενώ στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Ατρόμητος-Λαμία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Αποστόλη Λάμπου.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 19:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Στην περιγραφή από το «Θ. Κολοκοτρώνης» θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Αργυρόγλου. Και στις 20:00, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβληθεί ο φιλικός Βέροια- ΠΑΟΚ, από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.
Τέλος, το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ηρακλής, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Μοριάτι του αθλητικού κέντρου που χρησιμοποιούν οι «βιόλα». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα