Μπάρτσα - Σεβίλλη αύριο από τον ΟΤΕ

Νίκος Μποζιονέλος
Μπάρτσα - Σεβίλλη αύριο από τον ΟΤΕ

bet365

Πώς θα καλύψει ο ΟΤΕ TV το UEFA Super Cup που διεξάγεται αύριο στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Τι τηλεοπτικές συμφωνίες έκλεισε η ΔΟΕ και μερικές... μεταγραφές.
Ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Ο OTE TV υποδέχεται το UEFA Super Cup αύριο, Τρίτη, 11 Αυγούστου, με τη νικήτρια του φετινού Champions League Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν, με μετάδοση αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD.
Η κάλυψη του αγώνα αρχίζει με pre game εκπομπή στις 21:00 σε παρουσίαση Μιχάλη Τσόχου και Τάσου Κολλίντζα και όλα τα νέα των δύο συλλόγων πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Στις 21:45 θα ξεκινήσει η μετάδοση του αγώνα Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και θα ακολουθήσει η post game εκπομπή, με το... τρίτο ημίχρονο.
Ο τελικός, σημειωτέον, διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας, σε ένα ακόμη από τα... νέα ήθη και έθιμα που έχει εισάγει ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.
Πολλά τα λεφτά… Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνίες ύψους 3,7 δισ. ευρώ, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 (Ρίο) και του 2020 (Τόκιο), ποσό που μέχρι τη ολοκλήρωση της διαδικασίας θα έχει γίνει το μεγαλύτερο στην ιστορία των Αγώνων ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ! Αλλωστε οι αγορές της Ρωσίας, της Ινδίας, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής δεν έχουν ακόμα κλείσει συμβόλαιο…
Μεταγραφές. Δυναμικά κινείται το Mega ενόψει της νέας σεζόν και βρέθηκε νέο πρόσωπο για την πρωινή ζώνη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να διαδέχεται τη δίδυμο του Μάρκου Σεφερλή και της Ελενας Τσαβαλιά ενώ σχεδιάζεται καινούργια, ψυχαγωγική εκπομπή για το απόγευμα. Στον ΑΝΤ1, η Μαρία Ηλιάκη συμφώνησε να ενταχθεί στο πρωινό των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά αντί της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία θα παρουσιάσει μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μία νέα απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, στο E TV εντάχθηκε και επίσημα η Τατιάνα Στεφανίδου ενώ ο Νίκος Στραβελάκης, που αποχώρησε ύστερα από 26 χρόνια από το Mega, οδεύει για το πόστο της διεύθυνσης των ειδήσεων στο Star.
 

Τελευταία Νέα