Αλλα τέσσερα φιλικά του Ολυμπιακού στη Nova

Αλλα τέσσερα φιλικά του Ολυμπιακού στη Nova

bet365

Τα κανάλια Novasports εξασφάλισαν άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας, τόσο από την προετοιμασία τους που πραγματοποιείται στην Ολλανδία, όσο και από την συμμετοχή τους στο Τουρνουά «Afyon Cup» στην Τουρκία.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα κανάλια Novasports, όλη την προετοιμασία της αγαπημένης τους ομάδας. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, εξασφάλισαν άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας, τόσο από την προετοιμασία τους που πραγματοποιείται στην Ολλανδία, όσο και από την συμμετοχή τους στο Τουρνουά «Afyon Cup» στην Τουρκία.
* Την Τρίτη 21 Ιουλίου, στις 20:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
* Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 20:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Αντάλιασπορ σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
* Την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 20:00, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Τβέντε σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.
* Το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 21:00, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός –Φέγενορντ σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.
Όλους τους αγώνες, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και μέσω της υπηρεσίας Nova GO ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του WEB TV του Novasports.gr.
 

Τελευταία Νέα