Τα τηλεοπτικά στην Ευρώπη των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου και Αστέρα!

Τα τηλεοπτικά στην Ευρώπη των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου και Αστέρα!

bet365

Διαβάστε από τη στήλη Media Café του gazzetta.gr τι ισχύει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων μας στην Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Κλαμπ Μπριζ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί, 28 Iουλίου στις 21:00, στη Λεωφόρο και, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, θα μεταδοθεί από τον OTE TV. Η ρεβάνς είναι προς διαπραγμάτευση, ούσα εκτός κεντρικής διαχείρισης.
Σημειώνεται πως η κεντρική διαχείριση στο Champions League ξεκινά από τα play offs και μετά και, βάση της νέας συμφωνίας που έκανε ο ΟΤΕ TV, θα μεταδώσει όλα τα play offs αποκλειστικά, με την ΕΡΤ να δείχνει ένα ματς κάθε Τετάρτη α) από τη φάση των ομίλων και μετά και, β), παράλληλα με τον OTE TV.
Μετά την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίζει μια εκ των ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Σιράκ Γιουμρί (2-0 οι Σουηδοί στο α’ ματς). Και το ματς του Περιστερίου (6 Αυγούστου, ρεβάνς) αλλά και τα φιλικά του Ατρόμητου έχουν κλείσει στα κανάλια Novasports και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται προσεχώς.
Ο ΠΑΟΚ, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ μετά την ήττα με 2-1 χθες, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Λίνφιλντ (2-1 οι Σλοβάκοι χθες, στο α’ ματς). Και τα δύο ματς με τη Λοκομοτίβα έκλεισαν στη Nova, η οποία είναι φαβορί για να δείξει και τα επόμενα, αν κατ’ ευχήν ο ΠΑΟΚ προκριθεί.
Οσο για τον Αστέρα Τρίπολης; Προς ώρας πληροφορηθήκαμε ότι τα φιλικά έκλεισαν στα κανάλια Novasports. Από τη στιγμή που ο Αστέρας έχει περάσει απευθείας στους ομίλους του Europa, όλα τα παιχνίδια του θα μεταδοθούν από τον OTE TV.
Υπενθυμίζεται ότι ο OTE TV έχει αποκτήσει αποκλειστικά όλο το πακέτο των μεταδόσεων του Europa League, από τη φάση των ομίλων ως και τον τελικό, χωρίς την «εμπλοκή» άλλου καναλιού. Η κεντρική διαχείριση ξεκινά από τη φάση των ομίλων, ως και τα play offs τα ματς είναι ελεύθερα προς (τηλεοπτική) διαπραγμάτευση.

Update 17:34. Προ ολίγου επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας και αύριο, Σάββατο 18/7 στι; 20:30 θα μεταδοθεί το φιλικό Ατρόμητος - ΑΕΛ Καλλονής από το Novasports 3 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
 

Τελευταία Νέα