Παραιτήθηκε ο διευθυντής του «Γαύρου»

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του «Γαύρου»

bet365

Την παραίτησή του από την εφημερίδα «Γαύρος» και το gavros.gr γνωστοποίησε ο Διονύσης Βερβελές.
Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ Ολυμπιακού και τα τελευταία χρόνια διευθυντής της εφημερίδας «Γαύρος» και του σάιτ gavros.gr γνωστοποίησε την παραίτησή του από το πόστο. Ο λόγος; Τα λειτουργικά προβλήματα και, κυρίως, το οικονομικό που ταλαιπωρεί τους εργαζομένους. Οι συνάδελφοι στον «Γαύρο» είναι επί σειρά μηνών απλήρωτοι και υπάρχουν φωνές οικογενειαρχών που δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους.
Ο Βερβελές έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: ««Μάιο του 2010 έγινε η σέντρα, αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έχουν και λήξη. Οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μου 5 χρόνια και κάτι, πως αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και το gavros.gr
Σκέφτηκα πολύ, περίμενα πιο πολύ, το… πάλεψα, αλλά το θέμα είναι τι λέει η ψυχή σου, η καρδιά σου, ο… Διονύσης. Και σίγουρα στεναχωριέμαι επειδή έριξα και πολλή δουλειά εκεί (αυτοί που ξέρουν, ξέρουν), αλλά και πάλεψα κόντρα σε πολλά προβλήματα, τέτοια που δεν χωράει το μυαλό ορισμένων.
Άλλοι θα πουν πολλά. Δεν πειράζει… Καλή καρδιά.
Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Γνώρισα αξιόλογους χαρακτήρες, παιδιά που με αγάπησαν… Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι τους αδίκησα. Ακόμη και αν αισθάνονται έτσι, τουλάχιστον τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν είχα τέτοιο στόχο… Ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να βοηθήσω. Όσο μπορούσα…».
Ο Βερβελές ανέλαβε τη διεύθυνση του «Γαύρου» όταν αποχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς με προορισμό την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Καραπαπάς έγραψε στο Facebook για τον Βερβελέ: « Σκέφτηκα να γράψω πολλά, το καθυστέρησα. Ίσως άλλη στιγμή να γράψω αυτά που ήθελα για κάποιους. Τώρα θέλω μόνο να πω στο μικρό μου αδερφό Διονύση Βερβελέ να θυμάται ότι πρέπει να χαμογελάει μπροστά στις δυσκολίες. Όπως σου έχω πεί στις ατέλειωτες συζητήσεις μας, εμείς που σκαρφαλώνουμε ματώνοντας τα δυο μας χέρια δεν κινδυνεύουμε ποτέ να γκρεμιστούμε. Γιατί δε φοβόμαστε τίποτα, ούτε μας χαρίστηκε τίποτα. Να μη το ξεχνάς. Προχώρα και τα καλύτερα έρχονται.
Ε και θα το πω και εγώ μια φορά: Την υγειά μας να έχουμε και προχωράμε…».
 

Τελευταία Νέα