Τα πήρε όλα ο OTE TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Τα πήρε όλα ο OTE TV!

bet365

Στον OTE TV κατέληξαν τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League για την τριετία 2015-18, απομένει η επίσημη ανακοίνωση.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα τα αποτελέσματα διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και του Europa League της τριετίας 2015-18. Και η ανακοίνωση θα αναφέρει το όνομα… OTE TV!
Η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδυάστηκε με ένα υψηλότατο ποσό με αποτέλεσμα να αποκτήσει τα δικαιώματα των δύο μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων τις οποίες μετέδιδε (και θα συνεχίσει να μεταδίδει ως τον Μάιο) η Nova.
Τι εκκρεμεί; Κατ’ αρχάς η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Κατόπιν, το ελεύθερο κανάλι που θα μεταδίδει έναν αγώνα Champions League κάθε Τετάρτη, κάτι που είναι υποχρεωτικό βάσει προκήρυξης. Η ΝΕΡΙΤ φαίνεται να είναι το επικρατέστερο κανάλι.
Η διαφορά έγκειται ότι από τη σεζόν 2015-16 τα παιχνίδια που θα μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι θα είναι αρκετά λιγότερα από τα 15 που θα δείξει φέτος η ΝΕΡΙΤ, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επτά ή εννέα («αφαιρούνται» οι αγώνες των play offs του Αυγούστου αλλά και αρκετά από τα νοκ άουτ).
Οσο για το Europa League; «Κλειδώνει» όλο στη συνδρομητική τηλεόραση!
Ο OTE TV, αφού απέκτησε τα δικαιώματα των τεσσάρων μεγάλων πρωταθλημάτων (Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A) κι αφού επένδυσε στους αγώνες της Εθνικής με τα προκριματικά σε Μουντιάλ 2014 και EURO 2016, κάνει την απόλυτη… ρελάνς.
 

Τελευταία Νέα