Η κούρσα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ξεκινά στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Η κούρσα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ξεκινά στην COSMOTE TV

bet365

H διεκδίκηση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2022 στο Κατάρ, για τις ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης (European Qualifiers) ξεκινά το διήμερο 24-25 Μαρτίου ζωντανά στην COSMOTE TV.

Μεταξύ των αναμετρήσεων της 1 ης αγωνιστικής της διοργάνωσης είναι και αυτή της Ελλάδας με την Ισπανία, για την οποία θα υπάρχει ολοκληρωμένη δημοσιογραφική κάλυψη από την COSMOTE TV και ειδική εκπομπή.

Στην πρεμιέρα της στα European Qualifiers, η Εθνική Ελλάδος έχει μια δύσκολη αποστολή στη Γρανάδα, απέναντι στην Ισπανία του Λουίς Ενρίκε (Πέμπτη 25/3, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Πριν από τη σέντρα του αγώνα που θα περιγράψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας, θα προηγηθεί το European Qualifiers Show με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο. Στο πρόγραμμα της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ που αφορά στο ματς, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο (20.30, COSMOTE SPORT 1HD). Με το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή θα επιστρέψει, με ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση παιχνιδιού.

Την ίδια ημέρα (Πέμπτη 25/3), το ενδιαφέρον στρέφεται και στο άλλο ματς του ομίλου της Ελλάδας (2 ος ) ανάμεσα στη Σουηδία και τη Γεωργία, καθώς αποτελεί την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας, μετά από 5μιση χρόνια (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Τον αγώνα θα περιγράψει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων.

Διαβάστε ακόμη

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα