Alpha News: Πρωτιά του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Alpha τον Οκτώβριο

Gazzetta team
Alpha News: Πρωτιά του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Alpha τον Οκτώβριο
Για ακόμη ένα μήνα, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha ήρθε πρώτο στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού για ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, το Alpha News βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής του για το μήνα Οκτώβριο, σημειώνοντας 16,6% επί του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά (Antenna 13,6%, Open 7%).

Καθημερινά στις 18:50 το Alpha News παρουσιάζει όχι μόνο έγκυρα αλλά και έγκαιρα τις εξελίξεις, ακολουθώντας λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, προσφέροντας πλούσια θεματολογία, εκτενή ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και συνεντεύξεις. Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται το κοινό για ειδήσεις, όπως είναι.

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Alpha News. Ειδήσεις, όπως είναι.

Κάθε μέρα στις 18:50

Από Δευτέρα ως Παρασκευή με τον Αντώνη Σρόιτερ

Σάββατο και Κυριακή με το Νίκο Μάνεση