Αστυνόμος Ρεξ: Έρχεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή! (vids)

Gazzetta team
Αστυνόμος Ρεξ: Έρχεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή! (vids)
Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως ο Αστυνόμος Ρεξ έρχεται καθημερινά στη μικρή οθόνη σε πρώτη τηλεοπτική προβολή!

Ένα δάκρυ κύλησε. Από τα μάτια, βέβαια, όσων είναι εκεί γύρω στα πρώτα -άντα.

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, ανακοίνωσε πως ο Αστυνόμος Ρεξ έρχεται καθημερινά στη μικρή οθόνη σε πρώτη τηλεοπτική προβολή!

Όπως καταλαβαίνετε (οι παλιοί, το τονίζουμε ξανά), πρόκειται για συνέχεια κατά κάποιον τρόπο της θρυλικής σειράς Υπαστυνόμος Ρεξ (Inspector Rex), απλά μιλάμε για μια καινούρια καναδική παραγωγή, που στα αγγλικά λέγεται Hudson & Rex, και ξεκίνησε να προβάλλεται το 2019. Οι κριτικές και τα σχόλια του κόσμου είναι μια χαρά απ' όσο είδαμε και ανυπομονούμε να απολαύσουμε έναν άλλον, φυσικά, σήμερα γερμανικό ποιμενικό σκύλο να... κατατροπώνει το έγκλημα.

Πρωταγωνιστής είναι ο 45χρονος Καναδός John Reardon.

Ιδού η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και το trailer:

Μη σας ξεγελάει το αθώο του πρόσωπο. Πρόκειται για έναν από τους πιο καλά εκπαιδευμένους αστυνομικούς, με ένα ένστικτο που δεν τον προδίδει ποτέ και την ικανότητα να «μυρίζεται» πάντα τη λύση στις πιο απαιτητικές υποθέσεις. Τον λένε Ρεξ, Αστυνόμο Ρεξ, και είναι γερμανικός ποιμενικός.

Από αυτή τη Δευτέρα, η σειρά «Αστυνόμος Ρεξ» (HUDSON & REX) έρχεται στον ΑΝΤ1 γεμάτη δράση, μυστήριο και το πιο ακαταμάχητο δίδυμο: τον ντετέκτιβ Τσάρλι Χάντσον και τον πιστό του συνεργάτη, Ρεξ.

Ο ένας με το μυαλό και ο άλλος με τους «κοφτερούς κυνόδοντες», έρχονται να εξιχνιάσουν κάθε έγκλημα, όσο περίπλοκο κι αν μοιάζει.

Ο Αστυνόμος Ρεξ επιστρέφει μέσα από τη σειρά καναδικής παραγωγής του 2019 και υπόσχεται να μαγέψει με την εφευρετικότητα και την ευφυία του μικρούς και μεγάλους.

Η καινούρια παραγωγή θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, καθημερινά στις 16:50, και θα συγκινήσει μια νέα γενιά τηλεθεατών.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Felipe Rodriguez, Alison Reid,John Vatcher

ΠΑΙΖΟΥΝ: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

Θυμηθείτε και αυτό: