Τα παλιό λιμάνι των Χανίων σε στέλνει... Στο Κόκκινο! (vid)

Gazzetta team
Τα παλιό λιμάνι των Χανίων σε στέλνει... Στο Κόκκινο! (vid)

bet365

Με ένα τρέιλερ που αναδεικνύει την μαγεία της παλιάς πόλης των Χανίων κι ένα υπέροχο... μουσικό πάντρεμα, η τηλεοπτική εκπομπή «Στο Κόκκινο» για άλλη μια χρονιά προαναγγέλλει την έναρξη της!

Μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδα, τα Χανιά και ιδιαίτερα το παλιό ενετικό λιμάνι είναι το... μαγευτικό κάδρο στο τρέιλερ της εκπομπής «Στο Κόκκινο» που για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται να «κερδίσει» τους τηλεθεατές της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Γωγώ Καλληδονάκη (που είναι και η σεναριογράφος του τρέιλερ) και φέτος έβαλε... ψηλά τον πήχη για το promo της εκπομπής και με βάση το αποτέλεσμα τα κατάφερε! Αυτή την φορά υπήρξε πολύτιμη η αρωγή όχι μόνο των μαγευτικών τοπίων της πόλης αλλά και των υπέροχων φωνών της μουσικοθεατρικής ομάδας “Passe-partout” η οποία αποτελείται από νέους που επικοινωνούν και εκφράζονται μέσω της μουσικής. Η συνέχεια... επί της οθόνης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα