Απόψε, στις 11μμ, το «Total Football» με 2 μεγάλες αποκαλύψεις για τον Παναθηναϊκό!

Απόψε, στις 11μμ, το «Total Football» με 2 μεγάλες αποκαλύψεις για τον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Απόψε, στις 11μμ, το «Total Football» με 2 μεγάλες αποκαλύψεις για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Δύο πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για τον Παναθηναϊκό έχει απόψε το «Total Football» στην τηλεόραση του OPEN! Το νέο πλάνο του γηπέδου στον Βοτανικό και μία αποκάλυψη για την ΠΑΕ, θα προκαλέσουν αίσθηση και θα αποτελέσουν θέμα συζητήσης μεταξύ των φίλων της ομάδας και τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.
Επίσης, κουβέντα για την επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Αυτή την Κυριακή στις 23:00, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League, καθώς και όλη την αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου, με παρασκήνιο και αποκαλύψεις που δεν θα δείτε και θα ακούσετε αλλού.
Εκτεταμένα highlights από τον αγώνα Ολυμπιακός-Αρης και ανάλυση του αγώνα από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Στιγμιότυπα και δηλώσεις από το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ από το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, μαζί με το σχόλιο του μεγάλου Κριστόφ Βαζέχα, του Νικόλα Βασιλαρά αλλά και του Κώστα Βασιλόπουλου και του Σταύρου Κόλκα από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Βασίλης Βέργης σχολιάζουν το προσκήνιο και το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Τάσος Κάκος αναλύει τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.
Στιγμιότυπα και το ρεπορτάζ από τους αγώνες των πλέι άουτ, αλλά και πολλά γκολ από την Ισπανία, την Ιταλία και την Γερμανία!
Απόψε στις 23.00, το «Total Football» στο OPEN, προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με χαρακτήρα, άποψη και σημαντικές αποκαλύψεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα