Τα play off και play out της Super League: Ωρες και κανάλια για τους αγώνες του τριημέρου! (pics)

Gazzetta team
Τα play off και play out της Super League: Ωρες και κανάλια για τους αγώνες του τριημέρου! (pics)

bet365

Η δεύτερη αγωνιστική των play off και των play out της Super League έφτασε και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και τις ώρες μετάδοσης τους από Nova και ΕΡΤ!

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί μετά το «διπλό» που έκανε την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός στην Τούμπα πλέον η υπόθεση τίτλος να μοιάζει τυπική, αφού η βαθμολογική διαφορά των 17 βαθμών από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ασφαλείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αγώνες στο έξτρα πρωτάθλημα δεν έχουν ενδιαφέρον. Τόσο όσο αφορά τα play off όσο και τα play out.
H «μάχη» της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπόθεση Δικεφάλων. Του Νότου και του Βορρά, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ισοβαθμούν στους 52 και σίγουρα ως το τέλος θα τα δώσουν όλα για το προνομιούχο εισιτήριο.
Όμως και στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού όλα είναι... ρευστά ειδικά μετά την νίκη του Πανιωνίου επί του Βόλου και την ήττα του Παναιτωλικού στη Λαμία.
Στην 2η αγωνιστική των play off ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Σαββατόβραδου όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο (σ.σ όπως ως γνωστό άδεια θα είναι όλα τα γήπεδα) τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ! Την Κυριακή (21.30μμ) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα η ΑΕΚ... δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ.
Όσο αφορά τα play out το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στις αναμετρήσεις της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό να παίζει στο Αγρίνιο κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ ο Πανιώνιος ταξιδεύει στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα