ΕΣΗΕΑ: Έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο για την στοχοποίηση αθλητικογράφων με αφίσες

Gazzetta team
ΕΣΗΕΑ: Έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο για την στοχοποίηση αθλητικογράφων με αφίσες

bet365

Η ΕΣΗΕΑ όπως είχε προαναγγείλει ενημέρωσε όλες τους αρμόδιους φορείς για την στοχοποίηση συντακτών με αφίσες, κάνοντας κοινοποίηση του ψηφίσματός της στην Κυβέρνηση και τον Αθλητικό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η ΕΣΗΕΑ έθεσε το συμβάν με την στοχοποίηση συγκεκριμένων αθλητικών συντακτών στα υπόψιν όλων των αρμόδιων φορέων. Το σχετικό ψήφισμα κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED