«Total Football» με την τελευταία αγωνιστική της Super League

Gazzetta team
«Total Football» με την τελευταία αγωνιστική της Super League

bet365

Την Κυριακή (01/03, 23:00) το «Total Football» θα έχει όλο το ρεπορτάζ από την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα και o κορυφαίος Έλληνας σπορτσκάτσερ, Αλέξης Σπυρόπουλος, αναλύουν την αγωνιστική εικόνα ομάδων και παικτών, ενώ δύο δημοσιογράφοι που διακρίνονται για το αιχμηρό τους σχόλιο, Βασίλης Παπαθεοδώρου και Βασίλης Βέργης, έχουν πάντα το πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Tην παρέα συμπληρώνει ο επί σειρά ετών κορυφαίος Ελληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, που με το μάτι του ειδικού διώχνει κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις από τα παιχνίδια των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και από τη μάχη για την 6η θέση που κρίνεται στο νήμα αυτή την Κυριακή.

Και αυτή την Κυριακή, το «Total Football» στις 23:00 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του ελληνικού πρωταθλήματος, με χαρακτήρα και άποψη.

Από την επόμενη Κυριακή 08/03 το «Total Football» θα αρχίζει μόνιμα στις 10 το βράδυ, προκειμένου να μεταφέρει ζωντανά, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, όλο τον παλμό και το ρεπορτάζ από τη μάχη των πλέι οφ για την κατάκτηση τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα