«Basket Talk» με τον Αντώνη Καλκαβούρα και καλεσμένο τον Νίκο Ζήση

Gazzetta team
«Basket Talk» με τον Αντώνη Καλκαβούρα και καλεσμένο τον Νίκο Ζήση
Το «Basket Talk» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (26/02, 23:30) στο ΕΡΤSports με τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr μαζί με τους μπασκετικούς συντάκτες της ΕΡΤ θα συζητούν για την αγωνιστική δράση στα παρκέ και θα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους.

«Ποδαρικό» στην εκπομπή θα κάνει ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Εθνική Ομάδα.

Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα μπουν δύο ακόμα αθλητικές εκπομπές, το «Football Talk» με τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο και το «Σπορ Ατζέντα» με την Έλενα Μπουζαλά.

Αναλυτικά:

«"Football Talk", Δευτέρα 23.30

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Δευτέρα στις 23:30, έρχεται η εκπομπή «Football Talk» με τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο. Μετά την ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου δίνει συνέχεια στα γεγονότα με συζήτηση, ανάλυση και παρασκήνιο.

Η πρώτη εκπομπή εστιάζει στα γεγονότα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, στην άφιξη του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν στην Ελλάδα για συνομιλίες με την ΕΠΟ και τον πρωθυπουργό, στην κρίση που προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς και στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ & Ξάνθης.

Στο στούντιο, φιλοξενούνται οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπάζογλου, Χρήστος Κοντός, Γιώργος Μίνος (από το στούντιο της Θεσσαλονίκης), καθώς και ο καθηγητής Διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας για την ανάλυση των αποφάσεων της αγωνιστικής της Super League.

"Basket Talk", Τετάρτη 23.30

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Τετάρτη στις 23:30, θα μεταδίδεται η εκπομπή «Basket Talk». Ο Αντώνης Καλκαβούρας μαζί με τους συντάκτες μπάσκετ της ΕΡΤ συζητούν για ό,τι συμβαίνει στο χώρο του αθλήματος.

Αυτή την εβδομάδα φιλοξενούν τον κυπελλούχο Ελλάδας με την ΑΕΚ Νίκο Ζήση, παρουσιάζουν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση, ενώ ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Κώστας Σωτηρίου μιλά από το Τελ Αβίβ για τη συνάντηση Μπαρτζώκα–Σφαιρόπουλου σε ισραηλινό έδαφος.

Ακόμη, όλες οι εξελίξεις στην Ευρωλίγκα, στο Basketball Champions League που μεταδίδεται από την ΕΡΤ, η οποία προσφέρει τις συναντήσεις της ΑΕΚ και του Περιστερίου με Βόννη και Χάποελ αντίστοιχα.

"Σπορ Ατζέντα", Παρασκευή 22:00

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Παρασκευή στις 22:00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «Σπορ Ατζέντα» με την Έλενα Μπουζαλά.

Η εκπομπή εστιάζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής και στις μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου σε όλα τα αθλήματα, με έμφαση στις προτάσεις για τους φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Ιδιαίτερη προσέγγιση με φρεσκάδα και χιούμορ, παρουσία ειδικευμένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ ανά άθλημα και διοργάνωση, με σπορτίβ διάθεση και μια στήλη-έκπληξη για προτάσεις προς σινεφίλ και φιλότεχνους, μαζί με τα αθλητικά θέματα, από τον συντάκτη κινηματογράφου της ΕΡΤ, Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο».