Επιστρέφει το «Σoύπερ Μπάλα Live» στο Mega!

Gazzetta team
Επιστρέφει το «Σoύπερ Μπάλα Live» στο Mega!
Η αθλητική εκπομπή που αγαπήθηκε επανέρχεται με νέα πρόσωπα στο Mega την Κυριακή (23/02, 22:00), αμέσως μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Στο «τιμόνι» θα βρίσκεται ο Αντώνης Καρπετόπουλος με την Σοφία Αλατζά και θα σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα μαζί με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Κώστα Οικονομίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Ευάγγελο Μίχο. Την κριτική της διαιτησίας θα κάνει ο Ηρακλής Τσίκινης.

Αναλυτικά:

«Κυριακή 22:00 ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE

Παρουσιάζουν : Αντώνης Καρπετόπουλος, Σοφία Αλατζά

Σχολιάζουν : Κώστας Νικολακόπουλος, Κώστας Οικονομίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος.

Κριτική διαιτησίας: Ηρακλής Τσίκινης

Αρχισυνταξία : Παναγιώτης Περπερίδης

Μετά από σκληρή προπόνηση, δυνατή προετοιμασία και ανεβασμένο ηθικό η αθλητική ομάδα του MEGA είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Η ιστορική εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ» επιστρέφει ανανεωμένη, με πλούσιο υλικό, παλμό και ένταση, έτοιμη να κερδίσει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε βράδυ Κυριακής.

Με την υπογραφή και την ιδιαίτερη προσέγγιση του Αντώνη Καρπετόπουλου, την φρεσκάδα της Σοφίας Αλατζά, τα σχόλια κορυφαίων αθλητικών συντακτών, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Κώστας Οικονομίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος σχολιάζουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική από τις 22.00 μέχρι τις 00.00, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την τρισδιάστατη ανάλυση των πιο σημαντικών φάσεων όλων των αναμετρήσεων.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις σχολιάζει ο Ηρακλής Τσίκινης με εντελώς διαφορετική προσέγγιση τόσο στην εικόνα, όσο και στην αξιολόγηση των διαιτητών. Στο στούντιο της εκπομπής το τεχνικό σχόλιο αναλαμβάνει αυτή την Κυριακή ο πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Κάθε Κυριακή βράδυ, η ποδοσφαιρική συζήτηση ανάβει και η μπάλα στο MEGA γίνεται… ΣΟΥΠΕΡ».